HOROSKOP - MARS U BIKU DO 20. AVGUSTA, GUBI SE TLO POD NOGAMA: Mnogo toga će se desiti u polju novca - ovoga se čuvajte!

Horoskop za Mars u znaku Bika od 5. jula do 20. avgusta - evo šta nas sve očekuje i sa kakvim promenama ćemo se suočiti!

Shutterstock

Horoskop - Mars, planeta energije i aktivnosti, biće u Biku od 5. jula do 20. avgusta i uticaće na način na koji delujemo i gde usmeravamo svoju energiju.

Nakon izlaska iz nestrpljivog Ovna, on sada usporava i postaje oprezniji. Igramo na sigurno. Ne žurimo u nepoznato. Treba nam vremena da planiramo buduće poduhvate. Mnogo energije ulažemo u nestabilne aspekte života jer nam je sada potreban osećaj sigurnosti i čvrsto tlo pod nogama.

Sa ovim Marsom čuvamo ono što smo stekli i postigli. Bavimo se pitanjima imovine, zarade, novca uopšte, ali i svega što na neki način posedujemo. Finansije će za mnoge biti važna tema u narednom periodu, bilo da nešto kupujete ili prodajete ili se više trudite da uvedete više reda u tu oblast života. Novac takođe može postati uzrok nekih nesporazuma sa drugima.

Postajemo uporni, temeljni, praktični, fokusirani, tvrdoglavi, ponekad pasivni i lenji. Treba nam više motivacije da se pokrenemo i nešto odlučimo. Ali kada jednom počnemo, odustajanje nije opcija. Predivan period za planiranje realizacije vaših budućih ciljeva.

Ukratko…

...teže se prilagođavamo promenama

...radimo na ostvarivanju materijalnih ciljeva

...usporavamo da bismo bolje videli, razumeli i bili detaljniji u onome što radimo

...ostajemo u prirodi, hodamo bosi

...menjamo odnos prema hrani i ishrani

...spoznajemo naše vrednosti i vrline

...uživamo u dodirivanju, nežnosti, seksu

...strpljivi smo, čekamo pravu priliku

Krajem jula i početkom avgusta njeni aspekti sa Uranom i Saturnom donose privremene probleme, svađe i tenzije. Takođe postoji opasnost od požara ili eksplozije. Izbegavajte izlaganje visokim temperaturama i produženo izlaganje suncu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Astrolog: Julijana Oremović