Astrolozi ističu da 3 horoskopska znaka očekuju rizici i nevolje - suočiće se sa posebnim izazovima.

Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč:

Vaga

Ako želite da živite slobodno, zapamtite da se prvo morate suočiti sa bolom prošlosti. A tome će biti posvećen i mesec jul; ohrabriće vas da se usredsredite na sebe i izlečite određene svoje rane. Iako će ponekad biti teško, nemojte odustati. Obratite pažnju na svoj rast i možete ući u avgust preporođeni.

Ribe

Izazovi u poslu i karijeri mogu da vas navedu na sumnju; pitaćete se da li ste uopšte pogodni za svoju poziciju i da li ćete moći da se nosite sa svim izazovima sa kojima se suočavate. Vaša nesigurnost će se odraziti i na vaš lični život. Čak i u partnerskom odnosu, možda ćete primetiti da imate mnogo manje strpljenja i razumevanja nego inače. Sedite sa svojim osećanjima i pronađite njihov osnovni uzrok.

Vodolija

U julu vas očekuju situacije koje ponekad mogu biti neprijatne, ali ćete od njih mnogo naučiti i još više krenuti ka životu kakav želite. Imaćete priliku da se suočite sa određenim osećanjima koja ste do sada potiskivali. Oslobodite se bola i oprostite sebi, pa će vam biti lakše da uživate u bezbrižnom letu.

Izvor: Sensa