Prema astrolozima, zvezde nekim horoskopskim parovima daju posebnu naklonost kada je reč o ljubavi. Postoje partneri koji se tako snažno privlače, njihova strast je jaka i imaju snagu ljubavi koja čini da se odnos ne završi, da traje i samo cveta.

Saznajte koja 3 horoskopska para imaju neverovatnu ljubavnu hemiju i strast:

1. Ovan i Škorpija - Ovim znakovima vlada planeta Mars koja je simbol seksualnosti i energije. Strast će cvetati i zajendo će ostati dugo. Iako se nekad događaju sukobi, oni se teško mogu odvojiti jedno od drugog. Muškarac Ovan je strastven, asertivan, nepromišljen, hladnokrvan i praktičan. Žena Škorpija ga iznova osvoja beskrajnom strašću. Ovo je odlična kombinacija za intimnu vezu. Njihov odnos je potpuno autentičan.

2. Strelac i Devica - Oni se međusobno balansiraju i istovremeno izluđuju. Strelac je stalno u potrazi za novim mestima i ljudima, ne drži ih mesto. Oni su ljudi od akcije i slede svoje ciljeve. Najviše se plaši dosade. Devica je uzdržana i sve analizira i tumači. Smatra se najpristojnijim znakom Zodijaka. Ona je srećna kada je sve na svom mestu... Strelac će uspeti da oslobodi Devicu napetosti, pa će je stalno podsticati na avanture i promene. U krevetu je neumoran i vatren. Devica će pokušati da obuzda Strelca i razmisli o posledicama. Uprkos razlikama, ovaj par dugo ostaje zajedno.

3. Vodolija i Škorpija - Ova dva znaka Zodijaka vole da istražuju sve novo, zabranjeno, uživaju u promenama, ljubavnim igricama, a u krevetu su savršen spoj. Kao opčinjeni jedno drugim, mogu razgovarati do jutra ili se samo gledati u tišini. Ali pošto su ova dva znaka beskompromisna, ne mogu da dođu do kompromisa, u jednom trenutku u paru nastaju sukobi. Vodolija je arogantna i nepredvidiva, a Škorpiju ovakav stav može da razbesni. Izuzetno su bliksi, pa nekako prevazilaze te razlike. Najčešće se mire uz vođenje ljubavi. Njihov odnos je prava eksplozija emocija i strasti. Oni su veoma energičan i snažan par.

Izvor: Sensa