HOROSKOP ZA VIKEND OD 12. DO 15. AVGUSTA 2022: Devicu očekuje romantičan sjaj, Lavovi, svaki problem ima rešenje!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 12. do 15. avgusta 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 12. do 15. avgusta 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars u kvadratu je sa Mesecom u petak. Kontrolišite svoje emocije i svoju potrošnju kako se ne biste pokajali. Sekstil Mesec-Mars u nedelju vas inspiriše, dok vas trigon između Marsa i Plutona ispunjava energijom i snagom koju treba da koristite sa mudrošću i pažnjom.

Bik

Konjunkcija između Meseca i Saturna u Vodoliji u vašem sektoru karijere pomaže vam da napravite profesionalni napredak. Mesec u Ribama je u vašem jedanaestom polju veći deo vikenda, podstičući vas da provodite vreme sa srodnim dušama. Iskoristite malo vremena za volontere ako možete! Pored toga, u nedleju Mesec u Ovnu u trigonu je sa vašom vladajućom planetom, Venerom, ispunjavajući vaš dom lepotom i gracioznošću.

Blizanci

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna stavlja vas na test ovog petka, insistirajući da se fokusirate na posao. Opozicija između Meseca u Ribama i Merkura u Devici u subotu čini komunikaciju između članova porodice. Ako više slušate, a manje govorite, surfovaćete ovim talasom i ostati na dasci. Trigon Plutona i Marsa u nedelju osvetljava strast, pa odvojite vreme za svoju voljenu osobu.

Rak

Ako se u petak osećate emocionalno, konjunkcija između Meseca i Saturna vas koči. Na sreću, stvari se znatno popravljaju kada Mesec u petak popodne pređe u Ribe. Konjunkcija Meseca i Neptuna inspiriše vas da isprobate nove stvari, proširujući svoje horizonte na divne načine. Odvojite vreme za romantiku u nedelju dok Pluton u vašoj zoni partnerstva troši požudni Mars.

Lav

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna u petak može stvoriti ili naglasiti emocionalnu blokadu između vas i vaše voljene osobe. Ništa ne pomaže, ni suprotnost između Merkura i Meseca u subotu. Držite svoje srce otvorenim i znajte da svaki problem ima rešenje. Kasnije, Mesec u znaku Ovna poziva vas da se uzdignete i zabavite.

Devica

Možda ćete biti u iskušenju da zanemarite sebe i svoje potrebe u petak, dok Mesec u konjunkciji sa Saturnom u vašoj šestoj kući. Napravite zdraviji izbor sa više ljubavi. Mesec u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva spaja se sa romantičnim Neptunom, dajući malo sjaja u vašu vezu. Pustite mašti na volju. Trigon između Marsa i Plutona podstiče vaš libido, pa planirajte u skladu sa tim!