HOROSKOP ZA VIKEND OD 9. DO 11. SEPTEMBRA: Vodolija ne bi trebalo da propusti priliku, Ovan privlači poput magneta!

Saznajte šta horoskop za vikend od 9. do 11. septembra 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 9. do 11. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ribama vas podstiče da izrazite svoju nežniju i duhovniju stranu. U petak uveče, njegov kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u kombinaciji sa punim Mesecom zahteva od vas da budete odlučni i čvrsti. U subotu uronite u svoju kreativnost i društveni život. U nedelju, konjunkcija sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući učiniće da postanete magnet za sreću i da privučete svu pažnju. Uživajte u ovim trenucima!

Bik

U petak, Mesec u Ribama i opozicija u vašoj vladajućoj planeti, Veneri, podstiče vas da posvetite malo više vremena i pažnje svojim najmilijima i da izgladite eventualne nesuglasice. U subotu, pun Mesec u konjunkciji sa Neptunom donosi vam pojačanu empatiju. U nedelju, Mesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova. Nećete dobro spavati, ali će zato vaša kreativnost biti podignuta na nivo supermoći.

Blizanci

U petak i subotu, vaša intuicija će biti na najvišem nivou dok se pun Mesec u Ribama povezuje sa Neptunom u vašoj desetoj kući. Verujte onome što osećate, to će vam pomoći da napravite ispravan sledeći korak. U nedelju, Mesec u Ovnu vas podstiče da odvojite vreme za zabavu sa svojim prijateljima. Međutim, suprotnost između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, znači da morate posebno da vodite računa o onome što kažete naglas kako neko ne biste pokvarili odnose s ljudima koji su vam bitni.

Rak

U petak i subotu, pun Mesec u Ribama I Neptun donose vam kreativnost i maštu, podstičući vas da se bavite temama koje vas oduvek zanimaju ali niste nalazili vremena da im se posvetite. Razmotrite odlazak na putovanje, napravite planove koji vam proširuju vidike i izađite iz bilo koje rutine koja vas sputava. U nedelju, Mesec u Ovnu naglašava vaše snove i ciljeve, a konjukcija Meseca sa Jupiterom vam donosi novac, sreću i sjajne mogućnosti za karijeru.

Lav

Vaša intuicija će biti na zavidnom nivou u petak i subotu dok pun Mesec u Ribama aktivira skrivene misterije u vašoj karti. Možda ćete biti preosetljivi, odvojte vreme da se malo possvetite sebi. U nedelju, Mesec u Ovnu pokrećevašu energiju za avanturom i istraživanjem. Njegova konjunkcija sa Jupiterom može vas učiniti previše samouverenim, pa pazite da ne ulazite u nepotrebne rizike.

Devica

U petak i subotu preplaviće vas ljubav, saosećanje i nežnost vaš dok pun Mesec u Ribama bude u konjukciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Iskoristite trenutak da ojačate svoj odnos s voljenom osobom i napravite korak dalje u vezi. Mesec u Ovnu u nedelju se povezuje sa Jupiterom, aktivirajući vaš sektor intimnosti, tako da će ceo vikend biti posvećen ljubavi!

Vaga

Pun Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom, osvetljava zdravlje i blagostanje u vašoj karti u petak i subotu. Neka vaš odnos sa sobom bude prioritet. U potpunosti se posvetite sebi, radite ono što volite i napunite baterije. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom donosi sreću vašem odnosu sa voljenom osobom, osvetljavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Vreme je da razgovarate o sledećem koraku u vašem zajedničkom životu.

Škorpija

Kreativnost, mašta i strast će biti na najvišem nivou u petak i subotu zahvaljujući punom Mesecu u Ribama u konjunkciji sa Neptunom. Sada je najbolje vreme da se posvetite kreativnosti i zabavnim projektima. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa dobronamernim Jupiterom, stavlja u fokus vaše zdravlje i blagostanje. Nađite vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i napunite baterije.

Strelac

Pun Mesec u Ribama povezuje Neptun u vašoj četvrtoj kući, donoseći svu ljubav I osećaj zajedništva. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom aktivira vašu kreativnost i strast, podstičući vas da provedete dan uživajući u projektima koji su vam donose ličnu satisfakciju.

Jarac

Pošto pun Mesec u Ribama povezuje saosećajni Neptun u vašoj karti u petak i subotu, vaš fokus će biti na povezivanju sa drugima i uključivanju u vašu zajednicu. Izađite iz svoje zone udobnosti, uradite nešto što vam nije svojstveno. Pomozite onima kojima možete. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa velikodušnim Jupiterom, donosi sreću vašoj porodici i domu.

Vodolija

Pun Mesec u Ribama spaja Neptun i sekstiluje vašu vladajuću planet, Uran. Ovo će staviti fokus na vašu intuiciju i na finansije. Verujte svom iskustvu i preduzmite korake koji vam se čine najlogičnijim. U nedelju, Sunce u trigonu sa Uranom i Mesecom u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom, donosi vam avanturu i sjajnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, dok vas Uran podstiče da unesete novu energiju u svoj život.

Ribe

Vi ste miljenici planeta ovog vikenda dok pun Mesec spaja vašu vladajuću planetu, Neptun, u vašoj prvoj kući. Vaša kreativnost, mašta, ali i privlačnost biće na vrhuncu! U nedelju, Mesec u Ovnu spaja Jupiter u vašoj drugoj kući prosperiteta, donoseći vam novac, sreću i dobre finansijske prilike. Verujte svojoj sreći i budite spremni da je zgrabite u pravom trenutku!

Izvor: Sensa