1 HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DO KRAJA 2023. ZABLISTATI PUNIM SJAJEM: Sve što su u životu ulagali donosi ozbiljne rezultate

Koji horoskopski znak će zablistati punim sjajem do kraja 2023. godine, prema godišnjem horoskopu astrološkinja Senka Ljubić!

Shutterstock

Prema godišnjem horoskopu za 2023. godine astrološkinje SenkeLjubić, jedan horoskopski znak će zablistati punim sjajem sledeće godine - LAV!

Pred vama je godina u kojoj će svi napokon prepoznati koliko ste posebni, jedinstveni i uspešni. To je prilika da se uspnete na hijerarhijskoj lestvici kompanije u kojoj radite, da razvijete svoj brend, da postanete vidljiviji u javnosti, da zablistate u punom sjaju. Sve što ste ulagali u posao prethodnih godina sad donosi obilne rezultate. Ali nemojte da se uspavate na lovorikama, nastavite da razvijate nove vizije poslovnog širenja.

Kreativni život dobija novi uzlet. I vaša ljubavna situacija dobro se razvija. Intimne veze postaju dublje i kompleksnije, pomažu vam da sazrite. Lavovi samci će shvatiti šta treba da promene kako bi nestale prepreke u stvaranju stabilne veze. Od juna sa Venerom u vaš život ulaze nove vrednosti, vaše želje se menjaju, učite šta stvarno znači voleti sebe.

Kad god osetite nesigurnost u deljenju emocija i intimnih razmišljanja, imate priliku da preispitate šta za vas stvarno znači povezanost sa drugom osobom. Suočavanje s vlastitim strahovima može još više da vas zbliži sa partnerom, ali i sa samim sobom. Aplauz sveta i unutrašnja snaga vas čine moćnom i autentičnom osobom.

Izvor: Sensa