VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Jarčeve očekuje divlji preobražaj, a Strelčeve avanture i putovanja

Pročitajte šta vam predviđaju zvezde za leto 2023.

Shutterstock

Saznajte što vam predviđa horoskop za leto 2023.

OVAN

Prošli mesec zahtevao je ulepšavanje doma. Sada kada ste očistili radni sto i kuhinju, možete krenuti sa zabavom! Venera se pridružuje Marsu u Lavu 5. juna, u vašoj petoj kući kreativnog izražavanja i zadovoljstva. Kasnije tokom leta, retrogradnost u ovom području će vas prisiliti na reviziju i ponovo razmišljanje. Ali ne još. Prihvatite pun Mesec u znaku Strelca 4. juna, u svojoj devetoj kući širenja horizonata, kao svoju prvu divlju noć. Zatim vas mladi Mesec u Blizancima 18. juna poziva da isplanirate zabave i projekte koje želite da ostvarite ovog leta. Imate mnoštvo prilika za dobru zabavu.

BIK

Mnogo je rečeno o vašem spektakularnom letu (i godini) koja dolazi, sada kada je Jupiter ušao u vaš znak. I zaista, sa planetom ekspanzije koji pogađa severni čvor 1. juna, službeno krećete sa trkom. Ali sa Jupiterom i Uranom u vašoj prvoj kući, oslobađajući naboji leta mogu se činiti nadmoćnim, terajući vas u stanje hiperstimulacije. Sa Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj četvrtoj kući doma, najbolje je da se ukorenite, pronađete svoje mirno mesto pod suncem i ne trčite uokolo. Pojednostavite život, tako da prilike mogu lako da vas pronađu.

BLIZANCI

Dana 11. juna, Merkur se pridružuje suncu u Blizancima, udvostručujući vašu jasnoću i svesnost. Znamo da sezona Blizanaca osvetljava sve vaše talente i tera vas da želite da se rastrčite na sve strane, izražavajući se na drugačiji način svakog dana. Pitanje sa kojim se suočavate je sledeće: kako se sadašnji trenutak razlikuje od šire slike? Koče li vas obaveze i očekivanja da živite u trenutku ili ste previše raspršeni? Srećom, dualnost vam nije strana; držite trenutak i veliki mozaik života u ravnoteži.