ŠTA NAM DONOSI VENERA U VAGI 8. NOVEMBRA? Napokon uživamo u blagodetima koje nam donosi planeta ljubavi

Šta nam donosi period kada Venera kreće kroz znak Vage od 8. novembra do 4. decembra 2023. godine piše astrološkinja Julijana Oremović.

Shutterstock

Kada Venera, planeta ljubavi i odnosa, uđe u prostor vašeg doma, imamo priliku da iskoristimo njene blagoslove. Od 8. novembra do 4. decembra kretaće se u znaku Vage i omogućiti nam da nešto ulepšamo i unapredimo u životu, bilo da je reč o partnerstvu, novcu, prostoru u kome živimo, izgledu. Takođe može doći do nekih promena u partnerskom delu života. Neki će se zaljubiti, drugi će produbiti različite nivoe intimnost u vezi, a moguće je i shvatiti da želimo više od veze u kojoj se nalazimo, pa shodno tome treba razmišljati o daljim potezima.

Astrologija nam pruža uvid u najbolje načine da iskoristimo ovu energiju za najviše dobro.

Vreme povezivanja i deljenja

Ovo je vreme kada je poželjno povezivanje sa ljudima na osnovu poštovanja, saradnje, balansa između davanja i primanja. Sada možete drugima da predstavite svoje talente, znanje, ono što radite. Razvijte svoju malu zajednicu na osnovu sličnih interesovanja i ciljeva. Ono što želite, sigurno žele i drugi, povežite se sa njima. Ono što vas boli, postoje ljudi koji doživljavaju isti bol, pronađite ih. Delite i povežite se sa drugima, to može biti lekovito.

Harmonija i nežnost

Tražimo harmoniju, ravnotežu, osetljivi smo na nepravdu, grubost i netoleranciju. Lepota nas inspiriše i podstiče da uživamo, počevši od malih stvari, pa do većih. Više volimo mirna rešenja. Agresivni načini i negativan pristup životu su nešto čemu okrećemo leđa.
Imamo priliku da pomažemo jedni drugima. Povežite se na nove i bolje načine. Da shvatimo da nismo sami i da je sve lakše kada imamo jedni druge.

Činite dobro sebi, učinite to i drugima. I pronađite lepotu u svakom danu. Posle nekoliko nedelja počećete to spontano da primećujete, a svakodnevni život će vam postati jednostavniji i prijatniji, a vi ćete biti ispunjeniji.

Možda će vas zanimati da saznate i koji je najproduktivniji dan u nedelji prema astrolozima.

Izvor: Sensa.hr/ Julijana Oremović, astrološkinja

BONUS VIDEO:

Venera u astrologiji  You Tube/The Astrology Podcast