Pred solarnu eklipsu, koja će se dogoditi 21. avgusta 2017. godine, otvorio se novi kosmički portal iznad Havaja. Bezbroj Solarnih anđela kruži oko Zemlje da nam pomogne u integraciji visokih vibracija koje nam stižu iz srca Univerzuma. Ovi anđeli žele da se čvršće povežu sa Andjelima molitve i pomognu nam da se predamo molitvama za nase bližnje, sva živa bića, našu majku planetu Zemlju i Univerzum.

Naučite da čitate poruke koje šalju anđeli: šta znači kada vidite oblak u obliku srca ili imate emotivne snove...

Dolazeći period je period podizanja svesnosti i isceljivanja nas samih, prijatelja, naših porodica, svih živih bića, mora, okeana, reka i tla planete. Isceljivanje podrazumeva sve aspekte: fizički: na nivou ćelija, molekula i atoma, a takođe i mentalni, emocionalnii duhovni. Uključuje takođe reprogramiranje naših DNK molekula, a kroz tu promenu i transformaciju starih programa i emocija u nove i sveprožimajuće, kojima kreiramo ispunjenjenu, srećnu i punu prosperiteta budućnost.

6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava: evo kako da razumete poruke ličnog anđela čuvara...

Zato iskoristite sledeću nedelju za svoje najveće dobro i najveće dobro svih posvećujući se molitvi iz srca i isceljivanju svega onoga što vas sputava da idete napred u čarobno sutra. Prihvatite vođstvo i pomoć ovih predivnih bića, satkanih od isceljujuće svetlosti Sunca. Dopustite im da oko vas ispletu svetlosnu mrežu ljubavi, radosti, harmonije i mira.

Izvor: Lovesensa