Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 važnih signala koje nam šalje Univerzum: ovo je dokaz da niste na pravom putu

Univerzium nam šalje signale da grešimo, donosimo loše odluke ili da nismo izabrali pravi životni put, a evo kako da ih prepoznamo!

  Izvor: Foto: Profimedia

Svi putevi kojim idemo vode do odredišta, a od nas zavisi samo to kojim putevima želimo da stignemo tamo. Ponekad se zagubimo, zaglavimo na nekom delu puta ili oklevamo u izboru pravca. Ako smo u nedoumici ili počinjemo da se osećamo neudobno, onda Univerzum obavezno počinje da nam šalje signale, dajući sledeće znake.

1. Fizičke povrede

Da li ste uštinuli prst ili bolno udarili laktom? Ovo je tipičan signal Univerzuma. Treba da usporite i razmislite o sledećim koracima. Možda ignorišete svoju vlastitu intuiciju ili ne primećujete istinu u novonastalim situacijama. Pogledajte bolje na stvari.

slikalink_zamolite_andjela_za_ljubav.jpg
Izvor: Foto: Profimedia

2. Konstantno kašnjenje

Ometaju vas večne gužve ili gubite osećaj o vremenu? Ovo je definitivno znak Univerzuma, koji privlači vašu pažnju. Svako kašnjenje svedoči o tome da se previše umarate, i nikako ne uspevate da se uklopite u okvire neophodnih radnji. Kada se krećete sinhrono sa tokom života, uvek i sve uspevate. Ali čim se prekine sinhronost, pojavljuju se problemi sa vremenom u vašem životu.

3. Zaboravnost

Da li redovno zaboravljate ili gubite stvari? Znači, očigledno treba da se koncentrišete i "prizemite" prije nego što krenete. Zaboravljavanje je jasan signal o potrebi maksimalne koncentracije na svoje ciljeve.

4. Kvarite ili ispuštate stvari

Znači, idete destruktivnim putem ili blokirate uspeh i značajna dostignuća. Neophodno je pusti kontrolu i, najverovatnije, predati se milosti Univerzuma. Ovo je naročito tačno kada veoma jasno osećate zastoj u svojim poslovima i životu.

5. Zamagljen prostor

Vi stalno radite čišćenje, ali smatrate da nered ne nestaje. To je takođe signal! Signal da ne primećujete pravo stanje stvari i ne želite da se rešite prošlosti, koja je čvrsto zaglavljena u podsvesti.

6. Bolesti

Stalno se borite sa infekcijama i uvek ste prehlađeni? Vreme je da se zaustavite i ponovo razmotrite smer kretanja. Možda donosite važne odluke, a one nisu vaše, već su nametnute spolja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj