Anđeli uvek odgovaraju na naše molbe i pitanja, ali mi ne prepoznajemo uvek njihove signale. Oni su ponekad u obliku fizičke manifestacije dodira. Kako ih možemo prepoznati?

Anđeoski zagrljaj

Ponekad kad pokušavate da se povežete sa vašim anđelom čuvarom, možda osetite kao da vas neko grli. To je znak da je on uz vas i pokušava da vam pomogne i obično se događa kada ste vrlo uznemireni i umorni. To je anđeoski način da vam kaže kako ste mu važni i posebni, i toliko mu je stalo do vas da vam daje topao zagrljaj pun ljubavi.

Osećaj topline

Ako, dok pokušavate da komunicirate sa svojim anđelom čuvarom, osetite kako temperatura oko vas raste, to znači da je on u blizini. Da, anđeo želi da doslovno osetite toplinu i to je jedan od načina da vam poruči kako je tu za vas.

Elektricitet

Moguće je i da osetite "struju", što takođe znači da je vaš anđeo blizu vas. Ova struja deluje na vaše telo, ali ne na negativan način. Može vas iznenaditi i zapanjiti i biti vrlo snažna. Ali ne brinite, to je samo znak anđeoskog prisustva. Želi da znate da je prisutan i za to koristi jasan znak.

Anđeoski povetarac

Prisustvo anđela može se osetiti i u vrlo nežnom povetarcu. On vam pokušava reći da vas čuje i da vas voli. Povetarac vam donosi mir, znak je da je anđeo čuo vaše molitve i one će biti uslišene.

Osećaj tečnosti

Anđeo čuvar može dati znak svog prisustva kroz osećanje da tanki mlaz tečnosti nalik medu pada na vaše telo.

Prisustvo

Dok pokušavate da se povežete sa svojim anđelom čuvarom, možda osetite kao da neko sedi uz vas. Da, to je on. Nemojte da se preplašite. Ne postoji niko kome biste mogli da verujete više nego svom anđelu čuvaru. Opustite se i slobodno mu poverite sve što vas muči.

Izvor: Sensa.hr