Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kratki savet Jelene Popović: recept za ljubavne čini

Kada poželite da prizovete ljubav u svoj život, dovoljno je da primenite ovaj kratki savet Jelene Popović, za ljubavne čini.

  Izvor: Profimedia

JelenaPopović pravi brojanice i amajlije od kristala, prava mala umetnička dela. Svoje duhovno znanje  podelila je i sa nama dajući savet kako da prizovete ljubav u svoj život i srce.

"Sve što radite, želite, činite – sve se negde sabira i ispostavi se račun kad-tad – i pre nego što mislimo. Svi znamo šta je ispravno bez obzira na iskustvo, obrazovanje i poreklo – samo je stvar izbora, čistote uma i duše u ubiranju plodova ili packi.

Što se tiče ljubavne magije princip je isti – želite LJUBAV. Pravu, veselu, ispunjenu, blagonaklonu, nekog ko je prava osoba za vas. Zaboravite na skicu u glavi i prihvatite jednu dobru osobu sa karakteristikama koje vam odgovaraju. Svi smo čarobnjaci i imamo mogućnost slanja želja u univerzum, samo nemojte slati nerealne želje.

Nerealnim željama sebe lišavamo fenomenalne stvarnosti, bitisanja u ovom trenutku i doživljavanja svega što ima smisla za naš dalji razvoj – jer – You win some, you learn some. Život je serija brda i dolina, jedan veliki poligon raznih prepreka.

Mesečeva priča: da li planeta o kojoj su ispredane brojne priče utiče na naš život

Objektivno nema loših iskustava, samo lekcija koje nismo naučili. Prma našim običajima, verovanjima i tradiciji – kada je Mesec mlad, znači ide ka punom Mesecu, uzmemo dva papirića i na jednom napišemo karakteristike osobe koju želimo u svom životu, osobine koje nam znače i na kojima insistiramo, a na drugoj osobine koje su nam neprihvatljive i o kojima nećemo pregovarati, niti ih ikada prihvatiti.

Prvi papirić spalimo, jer sve što se spali, okadi se i pošalje u univerzum. Drugi papirić bacimo niz vodu jer se sve što se baci na vodu anulira, odagna i poništi.
Tako ćete u narednih mesec dana privući osobu sa te tri karakteristike, a odagnati sve sa onim neželjenim."

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj