Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

"Videla sam kako se nerazumevanja i porodične razmirice rastapaju nakon zahteva za anđeoskim posredovanjem. Kad imamo osećaj da je sve izgubljeno, uvek postoji nada jer anđeli su blizu nas."

  Izvor: Foto: Shutterstock

Bez obzira na to ko ste ili koji je vaš sistem vrednosti, svako od nas ima anđela čuvara koji ostaje uz nas ceo naš život. Oni nas vole bezuslovno. Možemo od njih zatražiti pomoć u bilo čemu i učiniće sve što mogu da nas usmere na pravi put – uvek šapćući, uvek nas vodeći...

"Kad sam odrastala, posete anđela i duhova smatrali su se prirodnim delom života, zato kad sam kao mlada odrasla osoba uronila u dublju vezu sa svojim anđelom čuvarom, nikad na to nisam gledala kao na nešto neobično", piše Mary Davis, autorka knjige i aplikacije Every Day Spirit: A Daybook of Wisdom, Joy and Peace.

Povezane vesti

Mary bi svog anđela molila za pomoć u vezi sa raznim stcvarima. To čini i danas. I zapanjuje je koliko je onih među nama koji su zaboravili da imamo pristup tom velikom daru ili nikada nisu ni znali da u blizini imaju pomoć koju ne koriste.

Svi se svakodnevno suočavamo sa izazovima pa bi nam dobro došlo malo pomoći – a pomoć koja nam je potrebna stoji tik uz nas. Da. Oni su ovde", kaže Mary Davis. "Bez obzira na to ko ste ili koji je vaš sistem verovanja, svako od nas ima anđela čuvara koji ostaje uz nas ceo naš život. Oni nas vole bezuslovno. Možemo potražiti pomoć u bilo čemu i učiniće sve što mogu da nas usmere u pravom smeru – uvek šapćući, uvek nas vodeći." Iako su ovde kako bi nam pomogli, ističe autorka, anđeli se nikad neće upletati u nešto što je naša slobodna volja. Delovaće za nas samo kad ih se pozovete.

"Zato, kad želimo njihovu pomoć, treba samo porazgovarati. Da, zapravo trebamo zatražiti. Potreban je koji trenutak u tišini za koncetrisanje, ali povezivanje sa anđelom lako je poput razgovora sa dragim prijateljem. I život se potpuno promeni kad se sprijateljimo sa svojim anđelima." Teškoće ne moramo trpeti sami – trebamo samo pozvati svoje prijatelje na visokim položajima, ističe Mary Davis. Pritom je dobro imati na umu ovih nekoliko stvari:

1. Tražite često

Anđeli neće intervenisati osim ako ih se to ne zatraži, zato se naviknite da tražite pomoć. "Sa svojim anđelom čuvarom možete razgovarati kao što biste razgovarali sa svojim najboljim prijateljem – o svemu i svačemu, u tišini ili glasno." Pomoć možete zatražiti u svemu jer anđeli pomažu kako u najmanjim, svakodnevnim odlukama tako i u velikim, beznadežnim izazovima. Kada je zatražite, pomoć je na putu.

2. Obratite pažnju

Nakon što zatražite pomoć, obratite pažnju na vođstvo koje ćete dobiti, a koje može biti u obliku znakova, osećaja ili intuicije šta treba da učinite.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj