Svaki aspekt postojanja povezan je sa univerzalnom energijom - kreatorom života u njegovim najčudesnijim oblicima i likovima. Vibracionim spajanjem sa ovim izvorom i sami ćete dobiti inspiraciju za nove početke, promene i, pre svega, pozitivne ideje koje predstavljaju svojevrsni kvalitet i suštinu ispunjenog življenja. 

Mislite o onome što vam pričinjava zadovoljstvo. Zatim se predajte konačnom ishodu, verujte da će vam život doneti sve što vam treba za razvoj i sreću. - Lujza Hej i Šeril Ričardson

Pozitivan start

Način na koji započinjete svako jutro u velikoj meri će odrediti ostatak dana. Pronađite neki ritual ili stvorite naviku, zbog kojih će vam jutro biti najlepši deo dana i zbog kojih ćete se rado buditi. To može biti set asana, istezanje, tuširanje, čitanje omiljene rubrike u novinama itd. Bitno je da dan započnete pozitivnim mislima i optimizmom. Ukoliko posvetite ovo vreme sebi, izvesno je da ćete se osećati energičnije i bolje.

Reči su čarolija

Misli i reči koje izgovaramo još jedna su odrednica našeg života. Izgovorene reči, kao i misli koje su prisutne u vašem umu, odašilju energiju drugim ljudima. Kako potisnuti bes i druge neiskazane emocije mogu da dovedu do energetske blokade, treba da obratite pažnju na signale koje šaljete rečima i delima.

Život kao afirmacija

Svest o tome da sve što izgovaramo i mislimo predstavlja afirmaciju, ključna je za poboljšanje života. Ipak, dok ne naučite da obraćate pažnju na ono što mislite i izgovarate, pokušajte svesno da izgovarate izabrane afirmacije.

Izvor: Sensa