Tokom života razvijamo odnose sa različitim ljudima. Mnoge od tih veza postaju izuzetno jake i lične pa prelaze na više, duhovne nivoe. Naši duhovni vodiči donose nam takve informacije na ove specifične načine, kako bi nas podstakli da obnovimo prekinute veze. Jedan od načina je i susretanje sa stvarima, predmetima i situacijama koje nas podsećaju na neku osobu, što predstavlja kosmički podsetnik na važnost naših duhovnih veza sa nekim ljudima. Ukoliko iskusite neke od ovih situacija, to samo znači da neko intenzivno misli na vas i da mu nedostajete.

Neraskidive spone i uzajamna osećanja mogu da se prepoznaju i osete pomoću ovih jednistvenih znakova.

Poslušajte srce, ono uvek ima pravi odgovor: kako da se povežete sa energijom svog srca

1. Neobjašniv nalet emocija

Ukoliko vam se desi da vas obzmu neobjašnjive i neočekivane emocije praznine ili usamljenosti, znajte da neko misli na vas. Upravo ova osećanja ponekad mogu delovati kao da su tuđa energetska obeležja. Zapravo, takvi momenti znače da smo se "umrežili" u energetsku vibraciju osobe kojoj nedostajemo. Povezani nevidljivom energetskom mrežom, mi preuzimamo emocije osobe kojoj nedostajemo.

2. Sanjate nekog

Duhovna spona sa nekom osobom neretko se oslikava u snovima. Tokom sna, mi egzistiramo na višoj, spiritualnoj osnovi gde je moguće povezati se sa dragim ljudima. Ukoliko često sanjate neku osobu to može značiti da joj izuzetno nedostajete u svakodnevici. Ovakvi snovi takođe mogu biti ispraćeni osećanjima usamljenosti i praznine. Tokom spavanja, naše emocije ne mogu biti kontrolisane i suzbijane fizičkim nivoom i fizičkim stimulansima, te ste u potpunosti prepušteni duhovnom nivou, bez materijalnih stimulansa i distrakcija.

Unutrašnji glas pokazuje pravi put, a evo kako da ga čujemo: ovo je najbolji način da sprovedete svoje namere

3. Sinhronicitet

Sinhronizacija sa osobama iz našeg života u određenim životnim situacijama siguran je znak da ste sa tom osobom duboko povezani i da joj nedostajete. Ukoliko počne da se dešava da se nalazite sa nekim u isto vreme na istom mestu, bez prethodnog dogovora, vrlo je moguće da ta osoba misli na vas, i da joj nedostajete. Sinhronicitet je jedan od načina na koji Univerzum spaja ljude dajući do zanja koliko su duhovne konekcije jake i da postoji magnetska privlačnost između ljudi. U takvim trenucima mi podsvesno odlučujemo da budemo pored ljudi sa kojima imamo jake spiritualne spojeve.

Izvor: Lovesensa