Još su se u starim civilizacijama koristile vibracijeu svrhu isceljenjatela i emotivnog stanja, piše Lovesensa. Te magične vibracije su nevidljive za naša čula, ali ih možemo iskoristiti kroz njihovo elementarno stanje, kroz zvuk.

Sve ima optimalni opseg vibracija (frekvencija), a sve vibracije stvaraju rezonancu, odnosno zvučne talase u određenom prostoru. Kada se sjedinimo sa rezonancom, mi smo izbalansirani. Svi organi i ćelije u našem telu apsorbuju i emituju zvukove sa određenom rezonantnom frekvencijom.

Predstavljamo vam muziku sa frekvencijom 528 koja se naziva frekvencija "ljubavi" i iskustva mnogih dokazuju da ima čudesan efekat na ljudsku psihu. Ovu frekvenciju su koristili i drevni sveštenici i iscelitelji kako bi se u telu stvorila željena ravnoteža.

Muzika sa 528 Hz predstavlja bionergetsko isceliteljsko sredstvo za zdravlje i dugovečnost. Veruje se da ova lekovita frekvencija pomaže da uplovimo u stanje savršenog ritma i harmonije.

Dr Horrowtiz je vodeći lider u ispitivanju efekata frekvencije 528 i veruje da se slušanjem melodije sa tom frekvencijom mogu kod čoveka aktivirati njegova najveća moć i potencijali.

Smatra se da je ovo životna frekvencija jer je NASA ustanovila da se frekvencija 528 emituje u srcu samog Sunca, ali ima je i u stvaranju duge, cveću, travi i u zujanju pčela.

Mnogi stručnjaci ističu da frekvencija 528 utiče na popravljanje DNKi samim tim regeneriše celo telo.

Poslušajte ovu melodiju sa lekovitim vibracijama i proverite kako reaguje na vaš organizam i dušu.

Napomena: Slušanje frekvencije 528 Hz nije zamena za standardne metode lečenja!

Izvor: Lovesensa