Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja svemira do 9. aprila 2019. godine

3 anđeoske karte otkrivanju našu sudbinu - ako uradite ovo na kraju nedelje, vaša duša biće očišćena...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljna anđeoska prognoza od 2. do 9. aprila 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Majka isceljenja - ova karta nas podseća da treba više pažnje da obratimo na odnos sa osobom koja nam je podarila život, sa svojom majkom. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nekih problema, sukoba ili bura u odnosu sa majkom, vreme je da to raščistite. Majkle su naši iscelitelji, one su dok smo bili deca stavljali hanzaplast na rane, a sada leče našu dušu. Odnos sa majkom je presudan za oslobađanje od energetskih blokada, čišćenje duše i izbor pravog puta. Takođe, ova karta vas podseća da ukoliko ste u dilemi, obratite se majci za savet. Ona može otkriti životnu stazu istine.

Povezane vesti

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Učenje - na ovoj karti su najčešće naslikani i istaknuti sova, peščani sat i ključ. Sova prestavlja mudrost, peščani sat ukazuje na to da još uvek imate vremena da steknete nove inforamcije i usavršite se, a ključ je tajna uspeha i znanja. Ova karta podseća da treba da usavršavamo svoje veštine, svakog dana naučite nešto novo i steknete znanja koja su vam presudna za uspeh. Ako želite da napredujete u karijeri, sada je idealno vreme da razmislite svojim nedostacima i poradite na sticanju tih sposobnosti. Pravaziđite baijere i ostvarite najveći poslovni cilj.

Povezane vesti

Anđeoska karta za kraj nedelje - Igrajte se - vaše unutrašnje dete želi da se zabavlja. Kada se otvori ova karta, to je znak da smo previše sebe zarobili u monotonoj svakodnevici. Kao što igra u detetu budi zadovoljstvo koje se pretvara u pozitivnu energiju, tako zabava i igranje otvaraju vašu srčanu čakru i podstiče nas da emitujemo pozitivne vibracije. Igrajte se sa svojom decom ili sa kućnim ljubimcima, igrajte video igre, bojite mandale, crtajte, igrajte se u prirodi i u svemu pronađite zabavu. Igrom do osveženja duše.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj