Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 16. aprila 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 16. aprila 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljna anđeoska prognoza od 8. do 16. aprila 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Duhovni učitelj - kada se otvori ova karta to je znak da treba podeliti svoje iskustvo, energiju, snagu i nadu sa drugima. Na karti je naslikana osoba koja je puna znanja i mudrosti. U mnogim tradicijama tako je simbolično prikazana i stara duša. Na karti su istaknuta zlatna krila što ukazuje na osobu koja je povezana sa majkom zemljom i snagom Univerzuma. Na karti dominiraju ljubičasta i zelena boja koje simbolizuju zdravlje i spiritualnost. Ako sada imate pozitivnu energiju i znate kako da pročistite dušu, onda je važno da to znanje podelite sa drugima. Ako učstvujete u nečijem isceljenju, dajete mu savete, podržavate ga sa puno ljubavi i pomažete mu da izabere pravi put, samo tako možete doći do apsolutne sreće.

Povezane vesti

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Čekanje - ako imate neku dilemu, neodlučni ste i imate konkretno pitanje za Univerzum, otvaranje ove karte ukazuje na negativan odgovor. Ovo je upozorenje da nije vreme za velike odluke i da je najbolje sačekati bolji period. To ne znači da vaše ambicije neće biti ispunjene. Ostvarenje će uskoro doći, ali važno je da budete strpljivi. Meditirajte kako biste bolje shvatili svoje želje. Otvorite srce za nove mogućnosti.

Povezane vesti

Anđeoska karta za kraj nedelje - Yvonne - ovo je karta neizmerne ljubavi prema prirodi i životinjama. Vreme je da očistite dušu od toksičnog okruženja i ubrzanog života i da se vratite u prvobitno stanje čistog srca i nevinosti. Baš u tom energetskom čišćenju mogu pomoći životinje. Anđeli vas podsećaju da čovek treba da živi u skladu sa prirodom, a u odnosu sa životinjama učimo dve važne stvari - svest za potrebe drugog bića i da ljubav treba da bude nesebična. Ako ste okruženi životinjama, cvećem i plodovima prirode, vi ste blagosloveni!

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj