Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 28. maja 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 28. maja 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljna anđeoska prognoza od 21. do 28. maja 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Strpljenje - biti strpljiv je ponekad toliko teško i često se osećamo da smo spremni za ostvarenje želja i da bismo se lako snašli u novim vodama života. Međutim, ova karta nagoveštava da sada nije idealno vreme da vam se velike želje ostvare i da sačekate bolji period. Možda vam nedostaju neke informacije ili još niste spremni za takvu promenu. Kada se otvori ova karta, to znači da treba dodatno da učite, usavršavate se i ojačate. Koristite ovaj period pripremajući sebe za dobre promene u životu. Karta nagoveštava da još uvek niste spremni za krupne životne poteze, ali budite strpljivi i vredni i kapija želja uskoro će biti otvorena za vas.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Energija majčinskog isceljenja - ova karta nosi poruku moćne majčinske energije. Bez obzira da li želite da budete kao svoja majka ili ne, vas čitavog života povezuje neverovatna energija. Njen dodir leči, a reči su melem za dušu. Baš takvu poruku donosi otvaranje ove karte. Anđeoska karta ukazuje na to da će sve biti u redu, da se umirimo i budemo nežni prema sebi. Otvorite srce, očistite dušu i pokažite da se u vama skriva izvor najlepših emocija. Karta nagoveštava da će se problemi koji vas trenutno muče iznenada rešiti. Samo verujte!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Oprosti sebi - stvoreni smo nesavršeni, greške su deo naših života. Ova karta vas podstiče da oprostite sebi i oslobodite se neprijatnih osećanja stida i krivice. Ako oprostiite sebi greške, to je dokaz ljubavi prema sebi. To je najlepši poklon vašoj duši. Udahnite duboko, stavite šaku na srce i razmišljajte o dobrim lekcijama i poukama koje ste naučili iz svoje greške. Ova meditacija pomaže da se lakše oslobodite neprijatnog osećaja krivice.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj