Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

20 najvažnijih znakova koje šalje Univerzum: ako poštujete ove zakone svemira, očekuje vas dobra SUDBINA

Ako poštujete ova pravila, svemir će brzo čuti vaše želje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sami stvaramno svoju karmu, ali moramo biti svesni da će ona u jednom segmentu našeg života sigurno naplatiti karmičkidug, piše Lovesensa. Univerzum nam svakodnevno šalje znakove koji pomažu da se oslobodimo negativne i privučemo dobru karmu.

Predstavaljmo vam 20 važnih znakova UNiverzuma na koje uvek treba da obratimo pažnju:

1. Zakon karme - Karmu stvaramo našim namerama, mislima, emocijama, rečima i delima. Univerzum nas upozorava - ako želite da živite skladno i u apsolutnoj harmoniji, onda stalno morate voditi računa o svojoj karmi.

Povezane vesti

2. Zakon mudrosti - Univerzum za najveću mudrost smatra da svoje greške treba da iskoristimo i da preko njih spoznamo sebe. Mudrost je pojačana svest o tome šta treba da menjamo kod sebe, a šta treba sačuvati.

3. Zakon napretka - mudrost se postiže duhovnim razvojem. Univerzum nas svakodnevno opominje da se moramo uzdići iznad svojih emocija i ega kako bismo počeli da sledimo put svoje duše.

4. Zakon vibracijskog dostignuća - svi smo sastavljeni od energije. I u Univerzumu se sve kreće i menja. Budite svesni promena kroz koje prolaze vaše energetske vibracije i pokušajte odgovarajućim tehnikama da utičete na njih.

5. Zakon principa - svako od nas je poseban deo jedne celine. Ostanite posebni, posvećeni svojim stavovima i principima.

6. Zakon ljubavi - ljubav je rešenje svakog problema. Univerzum svaki dan šalje znakove koji nas podsećaju da ljubav isceljuje i potpuno leči naše biće.

7. Zakon obilja - Univerzum garantuje da će svako dobiti ono što mu treba - obratite pažnju na signale i mogućnosti koje vam šalje.

8. Zakon zahvalnosti - svako treba da oseća zahvalnost za sve što poseduje. Ako ste zahvalni, Univerzum će vam pomoći da dobijete i ono što vam nedostaje.

9. Zakon harmonije - svojim postojanjem ne smemo narušavati harmoniju Univerzuma. Živeti prema zakonima Univerzuma znači trud i odricanje svega što privlači negativnost.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj