Ako evoluiramo u duhovnom smislu, sve nam je jasnije koliko je zameranje suvišno i koliko je važno i lako očistiti lošukarmu sa određenom osobom. Opraštanje ne podrazumeva da se pomirimo sa tim što nam je učinjeno, već da prestanemo dozvoljavati da nas ta veza dalje truje, bilo u energetskom ili emotivnom smislu. Evo moćne tehnike kako prekinuti energetske konopce i isceliti sebe i odnos.

Svaki kontakt, bilo fizički bilo misaoni, sa nekom osobom, stvara energetsku vezu između nas. Ove veze se tokom vremena umnožavaju i, što je interakcija jača i veze su deblje. Ovi energetski konopci su usidreni u auri i čakrama i oduzimaju nam energiju, naročito kada je veza u fizičkom svetu krenula naopako i završena, i vuku nas niže i nazad kada trebamo krenuti gore i napred. Takođe, veze s roditeljima, naročito koji nisu baš "zablistali" u svojoj roditeljskoj ulozi, otežavaju naše osamostaljenje, bez obzira na godine.

Zato je potrebno, da bismo sebi olakšali duhovno napredovanje, redovno kidati ove konopce. Naročito sa bivšim ljubavima, sa roditeljima, pa čak i sa osobama s kojima smo u dobrim odnosima, kako ne bismo na ovaj način gubili dragocenu energiju.

Praksa kidanja energetskih konopa (razvezivanja) verovatno potiče iz havajske Huna šamanske prakse Hooponopono (što znači "ispraviti"), koja se temelji na opraštanju. Ako se želimo razvezati od nekoga ko nas je duboko povredio, oproštaj se čini težak pa i nemoguć. Međutim, opraštanje ne podrazumeva da se mirimo sa tim što nam je učinjeno u smislu da je to ispravno ili prihvatljivo, već da prestanemo dozvoljavati da nas ta veza dalje truje, bilo u energetskom ili u emotivnom smislu.

Buda je govorio "prepuštanje ljutnji je kao da smo uzeli užareni komad uglja u namjeri da njime gađamo osobu koja nas je povredila – zapravo, opečeni smo samo mi". Kidanje konopaca podrazumeva postavljanje zdravih granica i isceljivanje.

KAKO SE IZVODI TEHNIKA

Konopce je najbolje seći u svom vrtu za isceljivanje. Vizualizujemo nas i osobu od koje se želimo razvezati u svom vrtu, i svako je zaštićen u svojoj zlatnoj auri. Konopci se mogu seći alatkom koja nam najviše odgovara – zlatnim makazama, vatrenim mačem ili alatkom koja nam se sama javi u vizualizaciji. Možemo ih seći sami ili zamoliti nekog anđela da to učini za nas.

Pre početka kidanja, možemo vizualizovati belu ili zlatnu svetlost kako kruži oko nas i osobe od koje se razvezujemo u vidu broja 8. Ovo nas energetski priprema za razvezivanje.

PageBreak

Kako prekinuti lošu karmu sa nekom osobom: ova tehnika leči dušu i prekida negativne energetske konopce
Foto: Shutterstock kako-prekinuti-losu-karmu-sa-nekom-osobom-ova-tehnika-leci-dusu-i-prekida-negativne-energetske-konopce4

Kada prekinemo veze, vizualizujemo kako ih bacamo u peć gde ih guta vatra zlatne svetlosti i kako se u njoj transformiše u čistu zlatnu svetlost. Nakon kidanja kanapa zamolimo anđele da nas iscele kako ne bismo gubili energiju kroz ostatke ovih kanapa.

Zatim, možemo obaviti i razmenu energije kako bismo se što potpunije očistili. Neki predlažu vizualizaciju magneta u našim grudima, koji privlači samo našu energiju koja je zarobljena u drugoj osobi, i vraćamo je sebi. Isto tako i u grudima druge osobe zamislimo magnet koji će iz nas izvući energiju kojom nas je "zaprljala".

Ja ovo radim kroz "sito" odnosno "filter" od sloja ljubičastog plamena Saint Germaina (koji transformiše energiju koju razmenjujemo u čistu zlatnu svetlost) i svetlosti još nekih boja, zavisno od odnosa koji sam imala sa osobom od koje se u danom trenutku razvezujem. Na primer, ako me je ta osoba jako emotivno povredila, svetlost će biti ružičasta, radi isceljivanja. Takođe, na kraju procesa zamolim ljubičasti plamen da očisti sve tuđe iz mene i anđele da me potpuno iscele od svih rana vezanih za tu osobu.

Na kraju celim srcem oprostimo toj osobi sve neprijatno što smo zbog nje doživeli

"Hvala ti za dragocene životne lekcije, koliko god da su bile teške. Opraštam ti i oslobađam te u savršenoj ljubavi i poverenju" (ako nam je teško da od srca oprostimo, onda kažemo "Naučila sam lekcije za koje si bio katalizator, i sada te oslobađam. Ti više nemaš nikakvu moć nad mnom i odlazi u miru").

Potom, zamolimo tu osobu da nama oprosti, ako smo joj učinili nešto nažao, svesni da je sve ovo samo hologram, matriks, "igra" učenja na koju je naša duša pristala. Pozdravljamo se sa tom osobom sa prijateljskom ljubavlju, kao dve iskrice božanske svetlosti, poželimo joj od srca sve najbolje, svu sreću u sveukupnom postojanju i sa blagoslovom se opraštamo.

Na ovaj način lečimo lošu karmu stvorenu sa tom osobom, i sprečavamo začaranikrugkarmičkoguzvraćanja kroz bezbrojne inkarnacije.

Ako na završetku procesa kidanja i opraštanja osećamo da toj osobi i dalje zameramo, vizualizaciju je potrebno ponoviti kada za to budemo spremni.

Koliko god se činilo teško na početku, s vremenom evoluiramo u duhovnom smislu i sve nam je jasnije koliko je zameranje suvišno i koliko je važno i lako očistiti lošu karmu sa određenom osobom.

Izvor: Utočište