Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako prekinuti lošu karmu sa nekom osobom: ova tehnika leči dušu i prekida negativne energetske konopce

Da li sa nekom osobom imate lošu karmu? Evo kako da pokidate te negativne energetske konopce...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ako evoluiramo u duhovnom smislu, sve nam je jasnije koliko je zameranje suvišno i koliko je važno i lako očistiti lošukarmu sa određenom osobom. Opraštanje ne podrazumeva da se pomirimo sa tim što nam je učinjeno, već da prestanemo dozvoljavati da nas ta veza dalje truje, bilo u energetskom ili emotivnom smislu. Evo moćne tehnike kako prekinuti energetske konopce i isceliti sebe i odnos.

Svaki kontakt, bilo fizički bilo misaoni, sa nekom osobom, stvara energetsku vezu između nas. Ove veze se tokom vremena umnožavaju i, što je interakcija jača i veze su deblje. Ovi energetski konopci su usidreni u auri i čakrama i oduzimaju nam energiju, naročito kada je veza u fizičkom svetu krenula naopako i završena, i vuku nas niže i nazad kada trebamo krenuti gore i napred. Takođe, veze s roditeljima, naročito koji nisu baš "zablistali" u svojoj roditeljskoj ulozi, otežavaju naše osamostaljenje, bez obzira na godine.

Povezane vesti

Zato je potrebno, da bismo sebi olakšali duhovno napredovanje, redovno kidati ove konopce. Naročito sa bivšim ljubavima, sa roditeljima, pa čak i sa osobama s kojima smo u dobrim odnosima, kako ne bismo na ovaj način gubili dragocenu energiju.

Praksa kidanja energetskih konopa (razvezivanja) verovatno potiče iz havajske Huna šamanske prakse Hooponopono (što znači "ispraviti"), koja se temelji na opraštanju. Ako se želimo razvezati od nekoga ko nas je duboko povredio, oproštaj se čini težak pa i nemoguć. Međutim, opraštanje ne podrazumeva da se mirimo sa tim što nam je učinjeno u smislu da je to ispravno ili prihvatljivo, već da prestanemo dozvoljavati da nas ta veza dalje truje, bilo u energetskom ili u emotivnom smislu.

Buda je govorio "prepuštanje ljutnji je kao da smo uzeli užareni komad uglja u namjeri da njime gađamo osobu koja nas je povredila – zapravo, opečeni smo samo mi". Kidanje konopaca podrazumeva postavljanje zdravih granica i isceljivanje.

KAKO SE IZVODI TEHNIKA

Konopce je najbolje seći u svom vrtu za isceljivanje. Vizualizujemo nas i osobu od koje se želimo razvezati u svom vrtu, i svako je zaštićen u svojoj zlatnoj auri. Konopci se mogu seći alatkom koja nam najviše odgovara – zlatnim makazama, vatrenim mačem ili alatkom koja nam se sama javi u vizualizaciji. Možemo ih seći sami ili zamoliti nekog anđela da to učini za nas.

Pre početka kidanja, možemo vizualizovati belu ili zlatnu svetlost kako kruži oko nas i osobe od koje se razvezujemo u vidu broja 8. Ovo nas energetski priprema za razvezivanje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj