Saznajte šta vam mesečna tarot prognoza predviđa za decembar 2019. godine, piše Lovesensa.

LJUBAV - Tarot karta Točak sudbine

Vremena se menjaju, pa se zajedno sa njim menjaju dobri i negativni ciklusi u životu. Zapatite, sve je u vašim rukama i da li će ishod biti dobar zavisi samo od vas, vaše vere, truda i energije. Ponekad nam je teško da napravimo životnu prekretnicu i ostavimo prošlost iza sebe. U narednom mesecu "proganjaće" vas baš jedna takva situacija, i to na ljubavnom planu. Dobro razmislite i iskreno odgovorite na pitanje - Da li ste i dalje srećni sa partnerom? Ako je odgovor negativan, postavite sebi sledećee pitanje - Koliko dugo to nezadovoljstvo traje? Na ovaj način suočavate se sa istinom i spremate se da uradite nešto dobor za svoje zdravlje, dušu i energiju. Ako je vreme da okrenete novu stranicu u knjizi života, onda se prepustite promeni. Uradite ono što mislite da će vam vratiti sreću, ali jedno je najvažnije - uvek recite sebi ISTINU u lice.

POSAO - Tarot karta Mesec

Ako ste neodlučlni, sada morate prekinuti taj začarani krug. Vreme je da u pravom smeru usmerite razvoj svojih potencijala i sposobnosti. Pod lupom ste autoriteta na poslu i pravi je trenutak da pokažete koliko znate i vredite. Problemi nastaju usled nedostatka samopouzdanja. Verujte u sebe i uspešno ćete završiti sve obaveze. Rokovi su kratki, ali vaša mentalna snaga i mudrost mogu da prkose svakom zahtevu.

ZDRAVLJE - Tarot karta Đavo

Svako od nas ima svoju tamniju stranu koja na sprečava da radimo dobro za
sebe i promenimo loše navike. Postoji ta misteriozna loša energija koja nas konstantno sprečava na putu promene. Ali sada joj se morate odupreti da biste bili srećni, zdravi i ispunjeni. Takođe, u ovom mesecu ste podložni uticaju prošlosti i lako možete "zaprljati" svoju karmu. Pazite kako se odnosite prema drugima jer vam se nagativnost može vratiti u narednoj godini.

Izvor: Lovesensa