Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerang

"Ljudi su naslednici sopstvenih postupaka." (Buda)

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zakon karme je univerzalni zakon koji osigurava da se svi suoče sa posledicama svojih postupaka. Ako radimo dobro, vratiće nam se dobro, a ukoliko radimo loše, takva karma nam se i vraća, poput bumeranga.

Energetski tragovi koji su nastali iz naših misli i aktivnosti i dalje su prisutni u energetskom polju. Svaka naša akcija, pa čak i misao koju smo poslali u svemir, kao i ona koja je u nama nesvesno, ostaje prisutna kao energetski trag. Kada nekome učinimo nešto loše, možda samo razmišljamo negativno (osvetoljubivi smo, ljuti, agresivni...) o određenoj osobi, ta energija ne samo da odlazi u svemir, već i ostaje na našoj duši, kao neizbrisivi trag.

Povezane vesti

Iako na početku nećemo osetitit posledice, vremenonm ovaj negativni energetski trag može uzrokovati probleme u našem životu. Ponekad se to dogodi toliko kasnije da je vrlo teško povezati uzroke i posledice. Takođe, karma se može vratiti na potpuno drugačiji način od postupka koji ste vi uradili. Na primer, namerno oštetite nečije vlasništvo, a posle nekog perioda u vašem domu se dogode razni kvarovi.

Nekada se karma vraćala sporo i bila je nedostižna, ali danas je sve ubrzano, život, odluke, dejstvo, pa i karma. Svaka energetska supstanca koja ima negativannaboj zahteva da se razgradi, a ta razgradnja može se dogoditi samo na mestu gde je nastala. Karma na taj način predstavlja neizrađenu negativnu energiju koju smo jednom poslali u Univerzum (svesno ili ne) i zahteva izgradnju u jednom trenutku.

Povezane vesti

Zato je važno da svakogd ana budemo svesni svojih postupaka, ali i misli. Umesto da dopustite da negativnost kroz bes, ljutnju, osvetu ili mržnju uprlja vašu auru i karmički kod, pokušajte da živite kroz istinu i ljubav. To su glavne smernice na putu srećnog života.

I ne zaboravite staru izreku - "Šta poseješ, to češ i požnjeti!"

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj