Kada promene pokucaju na vrata života, moguće je da ćemo zastati, nećemo želeti da se ta vrata otvore i moguće je da ćemo se uplašiti neizvesnosti, ali budite sigurni - drastične promene sigurno će se dogoditi u nekom delu vašeg života, piše Lovesensa.

Zamislite život kao vožnju na rolerokosteru. Dok čekate da vožnja počne, uzbuđeni ste i radujete se, ali ste i uplašeni i razmišljate da zbog straha odustanete. Kada vožnja započne, u jednom trenutku ste gore, na poziciji pobednika, a u drugom ste već dole, na dnu. Sve te krivine, padovi i usponi se smenjuju, vi samo pratite liniju. Baš tako je i u životu.

Čak i kada mislite da ste na pravom putu i da je sve u savršenom redu, normalno je da se pojavi sitna prepreka, dilema i izazov, ili da neka "kosmička sila" iznenada donese drastične promene. Jedna odluka može biti okidač za snažne promene, jedan susret ili nova ideja...

Hteli mi to ili ne, život se menja, a sa svakom promenom vi se duhovno razvijate.

Promene nije lako predvideti, ali postoje 5 znakova koji mogu ukazati da će se nešto u vašem životu drastično promeniti:

1. Život vam donosi opterećenja

Više niste u zoni komfora. Sada ste primorani da preispitate određene prioritete, ciljevi i načine kako da ostvarite planove.

2. Neizvesnost i negativne emocije

Kada predosetite promenu, počinju da se javljaju emocije poput ljutnje, stresa, frustracije. Niste sigurni u kojem pravcu treba da kanališete ovaj emotivni talas.

PageBreak

5 znakova da će se vaš život uskoro drastično promeniti: obratite pažnju na signale koji ukazuju na velike promene
Foto: Shutterstock 5-znakova-da-ce-se-vas-zivot-uskoro-drasticno-promeniti-obratite-paznju-na-signale-koji-ukazuju-na-velike-promene3

3. Odnosi na testu

Drastične životne promene, bez obzira u kojoj sferi života se događaju, mogu doneti izazove i za emotivne odnose. Moguće je da ćete promeniti način ophođenja prema partneru i prijateljima. Ne želite da razgovarate sa njima o novim promenama. imate osećaj kao da su vam u životu potrebni novi ljudi sa više razumevanja za vaše potrebe.

4. Nedovršeni zadaci

Stalno imate osećaj da neki posao niste završili. Obaveze su zarobljene u vašem umu, a i dalje nemate strategiju ni jasno definisan pravac u kojem treba da krenete. Ne možete da se opustite tokom slobodnog vremena.

5. Gubi se smisao

Vaša duša počinje da prevazilazi standardne životn eobrasce i želite da izađete iz granica ustaljenog. Preispitujete svoje mesto i status u društvu i razmišljate šta možete da učinite kako biste nešto poboljšali.

Izvor: Lovesensa