Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA 3 DANA OTVARAJU SE KOSMIČKA VRATA: Pred nama je eksplozija dobre energije (21. decembar)

Kosmička vrata bi se mogla otvoriti 21. decembar 2020. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Kosmičkavrata bi se mogla otvoriti oko 21. decembra i najmoćniji, nezaustavljivi protok u istoriji svetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete. Ovaj porođaj neće biti baš za sve lak, jer svaki porođaj prate i problemi koje čovečanstvo upravo ima. Ova nova era čovečanstva donosi realizaciju našeg pravog Ja. Ostvarićemo stanje savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće.

Pročitajte još:

PLAVA AURA JE NAJMOĆNIJA - IMAJU JE SAMO POSEBNI LJUDI: Evo kako ćete je prepoznati!

KAKO DA SE OSLOBODITE KARMIČKE ZAVISNOSTI: Ovi signali pokazuju da je blokiran vaš deveti energetski centar

OVI ZNAKOVI POKAZUJU DA JE VAŠA KOSMIČKA SRODNA DUŠA BLIZU: 9 nagoveštaja na koje treba obratiti pažnju

Svi nama danas poznati sistemi upravo prolaze kroz velike promene, jer se Zemlja stalno bombarduje jakim kosmičkim zrakovima koja potiču iz jezgre galaksije. Jezgra galaksije, poznata kao centralno Sunce po drevnom (nazvano Hunab Ku od Maja), nalazi se u centru galaksije Mlečniput, u sazvežđu Strelca. Moćna crna rupa, kako je nazvana našim jezikom, nedavno je aktivirana i ima cikličnu masovnu aktivnost zbog koje ceo svemir vibrira sve više i više.

Eksplozija ovih kosmičkih zračenja visoke frekvencije, koja stižu i na Zemlju, menja i visinu Šumanove frekvencije od 40 pa do preko 100 herca i uzrokuje promenjeno stanje ljudske svesti, šta je već očigledno na događajima čiji smo svi svedoci.

Tačna donja granica pete dimenzije počinje sa 40 herca, a gornja granica završava na 100 herca i do sada smo imali upravo takve oscilacije. Ove oscilacije su za sada povremene i zadržavaju se u nekom kraćem intervalu.

Da se razumemo, dimenzija nije fizičko mesto nego stanje svesti koje se manifestuje kao shvaćena stvarnost, a mnogi je tako i shvaćaju. Ova nova superiorna dimenzija realnosti koja se manifestuje na ovom svetu upravo u sadašnjim trenucima i to povremeno. To je doba koje se očekuje milionima godina, a to je nova era svetlosti za čovečanstvo, era Vodolije, vreme ogromnog napretka čovečanstva.

Centralno Sunce je skriveno Sunce, unutrašnje Sunce, izvor svih bića – i to je suprotna sila Zemljinog Sunca.

Kosmička vrata bi se mogla otvoriti 21. decembar 2020. godine (ovo je približan vremenski okvir da se razumemo jer mora što veći broj duša biti svestan događaja koja nam se upravo događaju pred očima) dok je Peto Sunce i najveći kalendar dugog računa Maja završen pre osam godina, 21. decembra 2012. godine. Ovo odgovara i Hindu kalendaru lemurijskog porekla.

Grubo rečeno, Kosmička vrata će se otvoriti tada i najmoćniji, nezaustavljivi protok u povesti svetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete. Da se razumemo, ovaj porođaj neće biti baš za sve lak, jer svaki porođaj prate i problemi koje čovečanstvo upravo ima. I to s razlogom.

U Lemurijskim rukopisima piše da je Centralno sunce jedini izvor svih natprirodnih veština, kao i izvor celog života, svih materija i svih evolucija u ovom svemiru. Ruski naučnici su pokazali da zrak gama svetlosti može uticati na DNK  i može pretvoriti vrste u potpuno drugačiju vrstu u roku od 48 sata.

Znamo šta dolazi… sećaćemo se naše prošlosti i videti budućnost u sebi. Znamo šta dolazi po onome što kažu mnoge kosmičke civilizacije. Sve je napisano jasno i dano na znanje kao znakovi na putu za one koji imaju oči da ih vide.

Što je veći događaj, veći fizički i svesniji uticaj će imati na čovečanstvo i na percepciju njihovih iskustava.

Povezane vesti

Ova sjajna solarna promena će se dogoditi u danima pre kraja ove 2020. godine, doći će do erupcije petodimenzionalne svetlosti izbačene iz galaktičke jezgre. Energija oslobođena iz ove emisije Centralnog Sunca proširiće naš opseg razumevanja i aktiviraće masivni događaj buđenja planetarne svesti. Ovo najavljuju sve duhovne tradicije čovečanstva.


Ova nova era donosi realizaciju našeg pravog Ja. Ostvarićemo stanje duhovnog savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće. Mnogo puta smo dolazili ovde na planetu Zemlju da se pripremimo za ovaj trenutak, zadržali smo nadu, uz velike nevolje, a sada naša povratna karta za dom dolazi u naš pravi dom slave i sreće.

Da ne bude zabune, ovaj termin nije precizan i u mnogome zavisi od broja probuđenih duša jer nijedan naredni proces ne može nastupiti pre završetka prethodnog.

Dragan Jankovic

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj