Predlažemo vam 5 pozitivnih izreka/afirmacija koja će vam pomoći da iskoristite svoje sposobnosti, uzmete prava sredstav u svoje ruke i privučete u svoj život ono što zaslužujete - samo najbolje:

1. "Ja sam snažna i fantastična osoba".

Svako do ans je jedinstveno biće sa svim svojim manama, vrlinama i uglovima posmatranja. Dosta stavri nas definiše - porodica-status-prošlost-greške,uspesi... Ali, da biste privukli ono najbolje i da biste uopšte mogli da se borite protiv oluja, važno je da prihvatite sebe baš takvima kakvi jeste - u potpunosti.

Pročitajte još:

OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SUĐENA JE VELIKA LJUBAV: Posebna veza dve duše koju je nemoguće prekintu

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU JARCA: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. januara 2020. godine)

HOROSKOP - Šta nam donosi poslednji PUN MESEC u 2020. godini: Energija ljubavi, dobrote i ostvarenja novih želja (od 30. decembra)

2. "Biram da budem pozitivna i posmatram život sa svetlije strane."

Biti pozitivan je samo naš izbor i jedna od boljih odluka koju treba danas da donesete. Bez obzirqa na okolnosti, svako od nas se suočava sa stresnim i teškim situacijama, stavri ćete mnogo lakše rešavati ako ih posmatrate sa dozom optimizma.

Šta god da se događa, psimizam vam samo može otežati.

3. "Mogu da ostvarim sve što poželim."

Jedina stvar koja nas može sprečiti da ostavrimo željeno jesu naše ograničavajuće misli. Nasš put je uvek pun prepreka, ali treba da znamo da svaku od njih možemo prevazići. Vizualizujte svoje želje i snove i preduzmite akcije. Svakog dana učinite jedan mali korak kooji vas vodi ka cilju i uskoro ćete uspeti.

PageBreak

5 AFIRMACIJA KOJE ĆE VAM DONETI ONO NAJBOLJE OD ŽIVOTA: Ponavljajte ih svakog dana i očekujte brze promene
Foto: Shutterstock 5-afirmacija-zivot-promene-sreca2

4. "Volim sebe i poštujem svoje unutrašnje JA"

Svakog dana se pogledajte u ogledalo i pošaljite pozitivnu poruku - "Volim te i cenim" , ili "Dobar si", "Samo tako nastavi" ili "Ne mogu da kontrolišem ko me voli, ali biram da voim samu sebe."

5. "Spremna sam za uspeh"

Kako biste dobili ono što želite, pošaljite svemiru jasnu poruku da ste spremni za to. To ćete najbolje pokazati svakodnevnim trudom i ulaganjem u svoj cilj.

Izvor: Lovesensa