Blizanačkiplamen nije bilo kakva romantična veza, već potpuno posebna vrsta emotivnog odnosa na koju mnogi ljudi čekaju ceo svoj život.

Ovaj odnos najbolje, odnosno slikovito možemo opiati na sledeći način.

Pročitajte još:

3 NAČINA DA PRIVUČETE ISPUNJENJE ŽELJA: Evo kako da Univerzumu pošaljete jasnu poruku

KAKO DA SE OSLOBODITE KARMIČKE ZAVISNOSTI: Ovi signali pokazuju da je blokiran vaš deveti energetski centar

OVI ZNAKOVI POKAZUJU DA JE VAŠA KOSMIČKA SRODNA DUŠA BLIZU: 9 nagoveštaja na koje treba obratiti pažnju

Zamislite sobu u kojoj ne možete da vidite unutrašnjost. Jedini način da je vidite jeste ako u nju unesete dva ogledala, okrenete ih jedno prema drugom i dobijete komplementarnu refleksiju koja vam daje živopisni odraz svega što je u sobi.

Zamislite sebe kao sobu. Koliko god se trudimo da otkrijemo puno o sebi i svojoj duši , mi i dalje ostajemo sami za sebe zagonetka. Ipak, kada se u našem životu pojavi blizanački plamen, počinjemo da osećamo i učimo nešto novo.

Evo koje stvari žena oseća i uči kada je u odnosu sa svojim blizanačkim plamenom:

1. Ljubav koja govori u potpunoj tišini

Sa ovom osobom često vam nije potrebna verbalna komunikacija, već vaše duše međusobno razgovaraju. Vaša veza je eterična i blagoslovena, a vaša srca usko povezana. Imate tu moć da se razumete bez reči.

2. Ne plašite se gubitka

U ovom odnosu se ne plašite da ćete izgubiti jedno drugo, već da su vaše duše stvorene da zajedno plešu. Fizička vezanost je samo mali deo vaše veze koja se uglavnom zasniva na emocionalnom i duhovnom.

3. Lider

Vaš blizanački plamen svakog dana u vama otkriva liderske sposobnosti i uliva vam samopouzdanje.

4. Duša

On isceljuje vašu dušu, leči stare rane i podseća vas šta ste u njoj sakrili, a može vam biti vredno na duhovnom razvoju. U ovom odnosu učite da se povezujete sa svojom istinskom prirodom, ne ignorišete instikte i osluškujte šta srce govori. Vraćate se svojoj pravoj, pduivljoj prirodi.

PageBreak

8 ZNAKOVA KOJE ŽENA OSEĆA KADA SRETNE SVOJ BLIZANAČKI PLAMEN: Ovo su signali da vas je pronašla ljubav iz snova
Foto: Shutterstock sunce-u-jarcu-los-period-horoskop3

5. Seksualna energija

Snana seksualna energija čini da uživate u svakom odnosu, ali na jedna potpuno jedinstven način. To je vođenje ljubavi prepuno emocija i strasti. Slobodni ste da sa njim istražujete svoju seksualnost i erotsku stranu - bez strahova i ograničenja.

6. Zaslužujete ljubav

Ova veza vas uči da ljubav zaista zaslužujete. Ona u vama leči sva prošla iskustva i traume i otvara vas za nova polja ljubavi. Živite kroz nju, ona u vama i vi u njoj.

7. Poštovanje sopstvene prirode

Vi ste jedno, dve duše spojene u jedno, ali poštujete svoje različitosti, želje i porirode. U ovom odnosu ne postoji želja za promenom partnera, već samo podsticaj, podrška i motivacija.

8. Osećate da više nikada nećete biti sami

Vaše srce oseća da ste pronašli soobu za ceo svoj život. Svesni ste da je to ljubav o kojoj ste sanjali i više se ne plašite razočaranja, tuge i samoće.

Izvor: Lovesensa