Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZRAČUNAJTE SVOJ SUDBINSKI BROJ ZA 2021. GODINU: Saznajte šta vas sve očekuje

Izračunajte svoj sudbinski broj za 2021. i otkrijte što vam donosi ova godina!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Drevni oblik proricanja što se temelji na večnoj mudrostibrojeva, numerologija, 2021. godinu smatra vrlo važnom. Prošlu su godinu obeležile prepreke koje su zahtevale hitan i težak rad i neverovatnu energiju – gotovo uvek neusmerenu i nekanaliziranu – koja nas je ispunjavala teskobom i besom.

Međutim, to je bila i godina za oslobađanje od neželjenih navika. Tako je postavljen temelj za novi start 2021. i sada se stvari menjaju: ono na čemu smo radili 2020., procvetat će ove godine i činiće se kako je naše delovanje manifestiralo novu realnost. Prihvatimo promenu!

Pročitajte još:

KRATAK MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka srećan period

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČESTO NESHVAĆEN, A IMA PREDIVNO SRCE: Osetljva duša koja donosi svetlost u život

Detaljniji uvid u ono što možemo očekivati daje lični sudbinskibroj za ovu godinu. Izračunaćete ga tako što saberete brojeve svog datuma rođenja – ali bez godine rođenja – sa 2021. (osoba rođena, na primer, 8. jula 1974. sabira 8+7+2+0+2+1). Ako je dobijeni broj veći od 9, sabiraju se brojevi, sve dok se ne dobije broj između 1 i 9 (u ovom slučaju dobijeni je broj 20, pa se sabiraju 2+0 i lični sudbinski broj za ovu godinu je 2).

Ako je vaš lični sudbinski broj 1

Ovo je godina početka nove ere. Prešli ste daleki put, ali sada vas čekaju nova postignuća, nove serije poduhvata, novi životni ciklus. Ono što vam donese 2021. imaće dugoročan uticaj na vaš život. Ovo je godina za potpuno nov posao, novu karijeru, novi životni put. Ipak, mogli biste se osećati usamljeno, napušteno, izolovano; moguće je da će vam biti teško naći pomoć za svoje projekte – ali takođe ćete se susretati sa manje problema koje bi uzrokovali drugi ljudi.

Srećnim se smatraju brojevi koji vode sabiranjem do 1: 1, 10, 19, 28, 37, 46...

Ako je vaš lični sudbinski broj 2

Ovo je godina u kojoj ćete naučiti tražiti pomoć. Vreme je da (nakon godine kojom je počela nova era u vašem životu) izađete iz osame i prihvatite moć saradnje i veza. U ovoj ćete godini naći moćne saveznike i lične odnose ponovo smatrati delom svog života jer će vam odnosi sa drugima više značiti. I na poslu je povoljno sve vezano uz saradnju.

Sretni su brojevi koji vode sabiranjem do 2: 2, 11, 20, 29, 38, 47...

Ako je vaš lični sudbinski broj 3

Ovo je vrlo važna godina za vas, godina uspeha i pozitivnog završetka onoga što vam prethodne godine nisu mogle dati. U ovoj će se godini u punom sjaju vidjeti vaši talenti, a drugi će vas ljudi doživljavati uspešnijima nego ikada pre. To bi vas, naravno, moglo iscrpiti, ali ovo je godina kada je sve moguće – zato nemojte gubiti vreme! Moćićete stvoriti okruženje kakvo želite i ojačati korene svog društvenog i poslovnog života. I u ljubavnom ćete životu primetiti napredak.

Srećnim se smatraju brojevi koji sabiranjem vode do 3: 3, 12, 21, 30, 39, 48...

Ako je vaš lični sudbinski broj 4

Ovo je godina marljivog rada i unutrašnjeg napretka. Svoj život trebate gledati objektivnije i suočiti se s onim čega se želite rešiti. Sada je vreme da eliminišete ono što vam smeta. Prošlost ostavite iza sebe i raščistite svoj život. Kako se broj 4 povezuje sa Marsom, on će vam dati energiju potrebnu za to. Ove godine gradite temelje za sledeću godinu, zato se morate prihvatiti posla. Sledeća će godina biti benevolentnija, ali sada se trebate pozabaviti rešavanjem problema kako se ne bi povlačili sledećih godina.

Srećni su brojevi koji sabiranjem vode do 4: 4, 13, 22, 31, 40, 49...

Ako je vaš lični sudbinski broj 5

Ovo je godina koju ste čekali, godina ravnoteže brojnih materijalnih potreba. Godina u kojoj možete uživati u plodovima svoga marljivog rada i upornih nastojanja. Onima koji su bili "dobri momci i cure" protekle 4 godine, ovo je vreme za uživanje u svemu onome što zemaljski svet može ponuditi. Ovo je godina u kojoj vas prati sreća. U ruke bi vam čak mogao doći novac od kockanja, ali zapamtite da ono što lako dođe, lako i ode! Zato igrajte na sigurno – i na drugim područjima. Jer, ove ćete godine biti i šarmantniji. Ako ste protekle godine dobro isplanirali svoj život, ove biste mogli ustanoviti da ste uspeli upravo u onome što ste želeli. Ali ravnoteža neće trajati vječno, zato uživajte u onome što želite, ali odgovorno i s tim na umu.

Srećnim brojevima smatraju se oni koji vode do 5: 5, 14, 23, 32, 41, 50...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj