Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DECA BIRAJU SVOJE RODITELJE PRE ROĐENJA: Ove dve duše se ne privlače slučajno

Kako deca biraju svoje roditelje pre rođenja - priča o privlačenju dve duše!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema teoriji reinkarnacije, duše pre rođenja biraju svoje roditelje. Šta mislite zašto ste vi odabrali baš svoje, ali i zašto su oni privukli baš vas?

Imajte na umu vremena kada su roditelji opisivali sastanak sa nerođenim detetom u snovima. Ti sastanci mogu se javiti u bilo kojem trenutku života i po pravilu ostavljaju trajni utisak na telo, um i dušu. Mnoge majke prenose iskustva o tome kako su u tim snovima saznale ime deteta, ili kako im je intuicija otvorila um o njegovoj ličnosti, polu i sličnom.

Pročitajte još:

Indigo deca: stvarnost ili fantastika

Trudnoća u 60. godini života: iskustvo žene koja je doživela kasno majčinstvo

U ovim godinama rodilo se najviše indigo dece: proverite da li pripadate prvoj indigo generaciji

Te slutnje ne mogu biti slučajnost. To su vremena kada vaša deca u svom duhovnom stanju biraju sve što je povezano sa njihovim fizičkimiskustvom, počevši od roditelja ili porodice u kojoj će se roditi.

Teorije o preseljenju duša popularne su od pamtiveka i nisu manje relevantne u savremenom društvu. Nakon što duša napusti fizičko telo, ona migrira u prostor koji je zagrobni život kako bi dovršila svoje duhovnoiskustvo. Ovaj je krug života završen kada se duša pripremi za napuštanje duhovnog područja i reinkarnira se u drugi zemaljski život.

Iz božanskog znanja koje sakuplja tokom svog vremena u duhovnim carstvima svemira, duša sada traži drugačije iskustvo; ono u kojem može popraviti svoje prošle greške, usavršiti svoje odluke i prikupiti različite lekcije tokom svog životnog veka. Proces preseljenja složeno je povezan evolucijskim pristupom.

Pa, biramo li zaista svoje roditelje?

Pitanje bi u početku moglo zvučati čudno, ali je istina. Jednom kada duša donese odluku da napusti Duhovno carstvo i podvrgne se drugom smrtnom iskustvu, pokušava sama izabrati vreme, prostor i ljude koji okružuju njeno rođenje. Na ovaj proces duboko utiče nekoliko činioca o kojima ćemo raspravljati u nastavku.

Želja duše je tera prema budućim roditeljima

Mnogo spojeva na kojima nerođena duša radi zavisi od njene želje za određenim ciljevima, životnim stilom ili poukama. Na primer, ako je duša imala iskustvo rođenja kao jedino dete, mogla bi odabrati da se rodi u porodici sa starijim ili mlađim bratom ili sestrom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj