Energetska poruka za 2. mart 2021. godine!

Od juče je "energija u punom kapacitetu". Trenutno imamo Mars u poslednjim koracima Bika, a Šumanovafrekvencija je takođe naglo porasla.

Pročitajte još:

Kakva vam je ENERGIJA, takvo vam je i zdravlje: 6 načina da očistite svoju energiju u sezoni virusa

PRITISNITE OVU TAČKU NA SVOM TELU: Dodir koji ublažava stres i anksioznost - donosi mir, zdravlje i dobru energiju

U ovim planetarnim energetskimpomeranjima, energija se sama pokreće i njena svrha je oslobađanje blokada, podizanje svesti, uklanjanje starog da bi se napravilo mesta za novo. Nema izbora po imenu, po religiji, energija samo teče, baš kao struja, ko je dodirne, protrese ga, bez izuzetaka.

U martu nas očekuju jake energetske frekvencije, zato se preporučuje lakoća, kako u mislima, tako i u hrani i piću Pijte puno vode i jedite lakšu hranu.

Mars prelazi u Blizance, i očekuju nas dva naporna dana, ali posle sledi lakši deo. Tokom naredna dva dana, održavajte unutrašnjimir, jer možete biti skloni besu i konfliktima. Tranzit Marsa može doneti razočaranje, nemoć i lošuvolju.

Za danas, astrološkinja i duhovni učitelj Sonja Šmit preporučuje da konzumirate svež peršun koji savršeno odvodi vodu iz tela, ali i list i koren maslačka za uravnoteženje energije.

Mart je velika prekretnica za planete, posebno u drugoj polovini meseca. Poruka za ovaj period je: "Zdrav razum vam donosi spas, zato ga održavajte."

Izvor: Sonja Šmit/Sensa.si