Martmesec donosi nam obilje dobrih vibracija, naročito što nema retrogradnih planeta i što nam stiže proleće. Jedan dan u mesecu martu biće posebno srećan prema astrologiji i numerologiji - 3. mart 2021. godine.

Pročitajte još:

20 afirmacija koje privlače ZDRAVLJE: izgovorite ih svakog dana i pošaljite želju Univerzumu

Afirmacije za privlačenje prave ljubavi: 21 dan ih izgovarajte pred ogledalom i očekujte romantične promene

Broj tri u numerologiji simbolizuje kreativnost i dobru komunikaciju. Ovaj broj donosi izuzetno optimističnuenergiju koja nas podstiče da uživamo u životu, povežemo se sa svetom oko sebe i razmišljamo izvan okvira. Ona nas podstiče da ostvarimo svoje ciljeve, a u isto vreme događaju se lepa planetarnapoklapanja.

3.3.20210. godine imamo zanimljiv niz brojeva 3-3. Trojka je znak uzbuđenja, smislen ekomunikacije i otvorenog uma za učenje novih stvari. U različitim kulturma i sistemima verovanja broj3 se smatra najsrećnijim brojem. Kada se pojave dbve trojke u nizu imamo duplu pozitivnuenergiju koju treba iskoristiti za ispunjenje želja. zato ne propustite da na ovaj datum zatvorite oči i zamislite jednu želju, iskrneu, od srca.

Prema astrologiji 3. marta na nebu se kreira T kvadratni aspekt. Emotivni Mesec, nepredvidivi Uran i skup planeta u stelijumu Vodolije (koji uključuje Saturn, Merkur i Jupiter) donose nam izazove koje moramo rešiti. Iako sama reč izazov ne zvuči optimistično, ove okolnosti nam pomažu da rastemo i razvijamo se na različitenačine.

sa druge strane, Mesec kreira srećan trigon sa Venerom (planeta ljubavi i romantike) i sa Suncem (simbol kreativnosti i samopouzdanja). To ga čini izuzetno povoljnim danom za ljubav, lepotu, umetnost i samoizražavanje.

Najznačajniji astrološki trenutak 3, marta jeste ulazak Marsa u Blizance, gde će se zadržati do 24. aprila. Ovaj astrološki dašak svežeg vazduha (u kombinaciji sa numerološkim vibracijama) podstiče nas da kreiramo nove ideje i steknemo motivaciju i potrebu da ih ostvarimo.

Kako iskoristiti energiju niza 3-3

Pravo je vreme da se povežete sa drugima i predstavite sebe. Ako budete više društveni, moćićete puno da naučite, skupite važne kontakte i proširite svoja znanja i mogućnosti.

Zahvaljujući optimističnoj atmosferi broja tri u kombinaciji sa snagomMarsa koji ulazi u Blizance, ovo je takođe sjajan dan za razmišljanje o novim pristupima prema vašim ciljevima i započinjanje aktivnosti na njima. Bićete puno samopouzdanja kada je reč o ličnim projekrtima i ljubavi - zablistaćete punim sjajem.

Izvor: Lovesensa