Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSOBE ROĐENE 13, 14, 16 ILI 19 DANA U MESECU, IMAJU POSEBNU KARMU I ZADATAK SUDBINE: Evo šta znače ovi brojevi u datumu rođenja

Ako ud atumu rođenja imate brojeve 13, 14, 16 i 19, prati vas poseban karmički zadatak!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U numerologijisvaki broj ima specifičnu simboliku i značenje, pa se tako određeni brojevi nazivaju karmički, a to su: 13, 14, 16 i 19.

Veruje se da osobe koje u svom datumu rođenja imaju ove brojeve, poseduju određenu karmičku svrhu i čišćenje karmičkih aspekata u životu.

Pročitajte još:

IZRAČUNAJTE SVOJ NOVČANI BROJ I SAZNAJTE KAKO DA PRIVUČETE OBILJE: Osmica ima najveću sreću u finansijama

Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?

Evo koje značenje imaju karmički brojevi 13, 14, 16 i 19.

Broj 13

U tarotu se ovaj broj naziva "Tajna bez imena". Osobe koje imaju ovaj broj u svom datumu rošemmja, treba da se oslobode svakog aspekta života koji im više ne služi. Ovaj broj je simbol transformacije koja ponekad može biti pozitivna, ali i negativna. Važno je da prihvatite sve promene, osetite njihov značaj i protumačite šta one podrazumevaju. Neke stavri je teško izbaciti iz svog života i rešiti se nekih uspomena, ipak, kada ih otpustite, osetićete se oslobođeno i očistićete se od karmičkog tereta.

Broj 14

Osobe rođene ovog datuma treba da nauče kako da uspostave ravnotežu u svom životu. U tarotu se broj 14 tumači kao "pismo umerenosti". Osobe sa ovim brojem mogu biti egocentrične, ali i zalutati kada su nesigurni u svoje želje. Njihova misija jeste da razvijaju i neguju empatiju, a karma se najbolje čisti kada pronađu rešenja u mđuljudskim odnosima i kada pomognete drugim ljudima da ostvare svoju svrhu. Buditespremnida delite sve, najviše ljubav, a ova energija jača je od svake karme.

Povezane vesti

Broj 16

Osobe koje u svom datumu rođenja imaju broj 16 mogu biti sklone problemima sa egom. Iako spolja deluju samopouzdano, jako i nedodirljivo, često potiskuju emocije i mogu biti nezadovoljni iznutra. Oni se obično osećaju kaod a nisu dali sve od sebe i uglavnom su perfekcionisti. Počnite manje da obraćate pažnju na materijalne vrednosti, a više se fokusirajte na svoju duhovnu stranu. Kroz vežbanje duhovnosti uspećete zaista iskreno da verujete u sebe, iskoristite svoju intuiciju i izgradite poverenje u sebe iznutra.

Broj 19

Ključna poruka ovog broje je "Ono što poseješ, to ćeš požnjati". U tarotu se ovaj broj povezuje sa Suncem , a njegov primarni cilj je obično uspostavljanje harmonije između davanja i primanja ili našeg i drugih bića. Oni koji su rođeni na ovaj datum, krotdobraa dela ispravljaju svoju lošu armu iz prošlosti ili prethodnih života. Oni godinama postaju svesni svojih postupaka i moraju da nauče kako da preuzmu kontrolu nad reakcijama svog ega.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj