Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAZNAJTE ŠTA ZNAČE VAŠI EROTSKI SNOVI: Psihološko tumačenje koje otkriva šta se skriva u vašoj podsvesti

Tumačenje erotskih snova - evo šta znači ako sanjate da varate partnera...

  Izvor: Shutterstock

Snovi imaju duboku simboliku, ali su važni i za tumačenje psihološkog stanja ličnosti i razotkrivanja poruka podsvesti. Skoro svaka odrasla osoba imala je bar jednom erotski san, a psiholozi ističu da ovi snovi značajno mogu nagovestiti kakvo je vaše mentalno i emotivno zdravlje, kao i da li ste potisnuli određene emocije.

Snovi se nikada ne tumače bukvalno, odnono ukoliko sanjate seksualni odnos sa nekom drugom osobom, to ne mora da znači da ćete prevariti partnera, već može ukazivati na nešto duboko skriveno u podsvesti.

Pročitajte još

"Seksualni snovi obično nemaju nikakve veze sa stvarnim seksom. Svi snovi o seksu su manifestacije onoga što je za nas zaista važno i lično. Glavna funkcija snova je obrađivanje nerazjašnjenih emocija", ističe tumač snova Ijan Volas.

On je analizirao najčešće erotske snove i evo koje je njegovo tumačenje:

Seks sa šefom - budite asertivni

Erotski san sa poslovnim autoritetima, zapravo znači da duboko u sebi imate razvijene liderske akrakteristike, ali se plašite da ih istaknete. Ovaj san vam poručuje da se odvažite, preuzmite inicijativu i napravite željenu promenu na polju karijere.

Neuspeh u seksu - ne sledite svoje strasti

Maštarija u kojoj niste uspeli u vođenju ljubavi znači da u poslu ili svakodnevnom životu ne pružate sebi priliku da radite ono u čemu zaista uživate. Zaronite u srce i saznajte zašto blokirate svoje želje. U ovome vam može naročito pomoći meditacija ppvezivanja sa vlastitim bićem.

U javnosti - osećate se nesigurno

Ovaj san se obično javlja kada se u životu suočavate sa izazovima ili ste na nekom vidu testa. To se obično dešava na početku novog puta u karijeri ili u situacijama kada vas drugi ocenjuju.

Saznajte i...

Seksualni odnos sa bivšim partnerom - želite da budete bolji

Često se ovaj san smatra signalom za obnavljanje starih veza. Ali zastanite i ne donosite ishitrene odluke! Na ovaj način vas podsvest podstiče da postanete bolja verzija sebe. Zamislite koje karakterne osobine povezujete sa svojim bivšim partnerom i razmislite da li želite neke od njih da probudite kod sebe ili da ih se oslobodite.

Varanje partnera - ne sledite svoje ambicije

Ovo je uobičajeni san, što definitivno nije razlog da promenite pogled na svoju srodnu dušu ili posumnjate u nešto. Razlog ovog sna leži u vašim nadama i željama, osećate da možete više vremena posvetiti svojim željama, ali nešto vas zaustavlja.

Erotski san sa slavnom osobom - imate neiskorišćeni potencijal

Ako se u snovima zabavljate sa nekom slavnom ličnošću, to ukazuje na posebnu osetljivost. Dakle, mozak identifikuje neiskorišćenu veštinu ili talente koje vredi da iskoristite i pokažete. Izrazite svoja osećanja, misli i usredsredite se na svoje sposobnosti i talente.

Varate - osećate se kao da izneveravate druge

Probudili ste se i shvatili da ste u snu varali partnera - ovaj san može imati još jedno značenje. Ovo nagoveštava da se u životu osećate kao da ćete svojim postupcima izneveriti druge ljude. Ovo može biti signal i da je važno da pomognete voljenima i pružite im priliku da se oslone na vas, a da pritom ne zaboravite na svoje potrebe.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj