Pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate da budete u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekat.

Pročitajte još:

Muškarci su sa Sunca, žene su s Meseca...

FENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubavi

4 FENG ŠUI SAVETA KOJI ĆE U VAŠ DOM UNETI SREĆU I SKLAD: Ispunjavaju vaše želje i donose napredak

Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće tokom punog Meseca pojačano. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutićete se više. Ukoliko ste srećni, bićete još srećniji. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmeriti je na pravi put. Sledećih pet feng šui saveta (za dva dana pre i dva dana posle punog Meseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

5 feng šui koraka koji pomažu da na najbolji način iskoristite energiju punog Meseca:

1. Suzdržite se.

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mesec je vreme kada treba da budete mirni, da pustite neke stvari. To je vreme kada - dišući duboko - treba da prođemo kroz poteškoće i oprostimo drugima koji greše.

Ukoliko ne možete a da ne raspravite nešto sa nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana posle punog Meseca. Sve što se sada dogodi biće preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

Pročitajte još:

8 feng šui pravila za sreću i obilje u vašem domu: evo koje stvari treba da imate u kući pre početka proleća

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući

2. Mislite pozitivno.

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tokom perioda kada je pun Mesec. Samo nemojte preterivati, jer tokom ovog perioda sve je preuveličano, pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mere da izgubite realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da "pregurate" dan. Na primer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete da stanete pred ogledalo i pohvalite se. Možete prošetati i primetiti lepotu vašeg okruženja.

3. Maštajte.

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Meseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Takođe, ovo je odlično vreme za kreiranje tabele želja.

Zalepite na tablu sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vreme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom periodu će samo doprineti ispunjenu.

4. Meditirajte.

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći da ostanete mirni.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna.

Kada prođe najveći talas energije punog Meseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, porodici, kolegama, pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se da energiju šaljete iz srca.

Izvor: Lovesensa