Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 23. do 30. januara 2017: mlad Mesec u Vodoliji odvešće vas u mirnu luku ljubavi

Ne okrećite leđa svojim osećanjima, ne plašite se da osetite magiju ljubavi, već se prepustite vetru emocija i očekujte da vas odvede na mesto o kojem vaša duša sanja! Pročitajte kakve poruke nam šalju anđeli za ovu nedelju...

  Izvor: Foto: Shutterstock

U prenošenju poruka za ovu nedelju Doreen Virtue bila je vođena da upotrebi karte arhanđela Gabriela, anđela glasnika koji nam pomaže da uspostavimo jasnu komunikaciju, za koju je važno da dolazi iz srca. Čini se kako nam je to potrebno upravo sada, odluka da govorimo iz srca, kaže Doreen, povratak u samu srž: da smo svi mi Božja sveta deca.

Poruka za početak nedelje je Zahvalnost - Privlačite više blagoslova kad cenite trenutne blagoslove. Doreen Virtue govori kako od anđela dobija mnogo poruka o moći zahvalnosti. Oni govore o isceljenju, posebno u vezi s nekim gubitkom, koje se, kažu, događa kada dođete do tačke da više osećate zahvalnost za ono što je bilo u prošlosti nego što ste besni jer u vašem životu više nečega nema ili neka osoba više nije sa vama.

Anđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušama...

Radite na onome što želite da postigmnete - Za sredu i četvrtak poruka je Svakodnevno vežbanje. Što više vežbate svoje nove veštine, biće vam prijatnije i imaćete više samopouzdanja. Gabriel je anđeo koji pomaže glasnicima, što uključuje pisce, govornike, muzičare, novinare, učitelje, bilo koga ko prenosi božanske poruke.

Tako da, ako želite da ostvarite uspeh na nekom od tih područja, svakodnevno radite na tome; "To je mišić koji tako postaje jači", kaže Doreen. To ima veze i s prethodnom kartom Zahvalnosti i potrebom za pozitivnošću da to bude svakodnevna praksa, sastavni deo svakodnevice, a ne nešto što, na primer, činite samo vikendom ili kad imate vremena misliti o tome.

Mlad Mesec u Vodoliji za vikend - O vikendu govori karta Osetljivost - Vaša su osećanja vaša muza i inspiracija za vašu kreativnost. To je znak povećane osetljivosti i naglaska na osećanjima, što se često događa u doba mladog Meseca, a u subotu će biti u znaku Vodolije. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem u svoju sigurnu luku, mesto na kojem se osećate srećno, potrebu za privremenim isključivanjem iz onoga što se događa oko vas, vesti iz medija, iz društvenih mreža...

To utočište, svoj raj, možete stvoriti u svom umu i srcu, zaklopite oči i zamislite ga. Zamislite ga kao balon u kojem ste vi i koji je ispunjen svim onim što u njemu vidite i osećate: cvećem, mirisima, životinjama, voljenim osobama... a možda ste u njemu sami. Šta god da je u njemu, bitno je da osećate kako je to vaše srećno mesto i utočište. "Osetljivost je dar", ističe Doreen.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

"Nemojte biti ljuti na sebe zbog toga što ste osetljivi. Trenutno na svetu je potrebno više osetljivih ljudi", dodaje. "Anđeli su mi rekli da je cela duga osećanja jedan od razloga zbog kojih smo odlučili uzeti ljudsko telo i doći ovde to da iskusimo. Zato dopustite sebi da doživite ceo spektar osećanja."

Izvor: Sensa klub

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj