SVE ŠTO URADITE U ŽIVOTU VRAĆA VAM SE TROSTRUKO - OVAJ ZAKON KREIRA VAŠU SUDBINU: Evo na šta treba da obratite pažnju!

Kako funkcioniše i šta znači zakon trostrukog povrata

Shutterstock

Svi mi jesmo pojedinci, individue za sebe, ali svi naši postupci, misli i emocije nose određeni energetski naboj (pozitivan ili negativan), koji utiče na druge. Mi nismo izolovani od drugih niti to možemo biti. Stoga ne možemo baš raditi šta god želimo. Tj. možemo ali za svoje postupke moramo snositi odgovornost ili drugačije rečeno, raditi šta želimo, dok god to ne povređuje druge. Slično ovom uverenju, postoji verovanje u zakon trostrukog povrata.

On je jednostavan i glasi : „Sve što uradite vratiće vam se u trostrukom obimu. “ A to ne obuhvata samo postupke, već i namere (dobre ili loše), kao i misli i emocije koje smo emitovali. To znači da ako smo prema drugima dobri, imamo dobre namere, to će nam se vratiti trostrukom snagom. Isto tako, ako Univerzum dobije od nas negativne vibracije, na isti način, mi ćemo ih dobiti nazad, ali tri puta jače.

Oni koji veruju u zakon trostrukog povrata pažljivo analiziraju svoje postupke i misli, kao i obrasce ponašanja, jer se ovo pravilo odnosi na sve što osoba šalje u Univerzum. Stoga, ako su vaši postupci, misli i emocije povezani sa ljubavlju i blagostanjem, sve ovo će vam se vratiti trostruko. Ali ako nosite negativnu energiju u sebi, i ona će vam se vratiti, ali tri puta jača.

Međutim, nije sve tako crno-belo. U nekim okolnostima bićemo prinuđeni da se ponašamo negativno, bez stvarne namere da nekog drugog povredimo. To ne znači da ćemo biti kažnjeni. Zakon trostrukog povrata će nas u tom slučaju podsetiti na greške koje smo napravili, biće u vidu lekcija koje treba da naučimo, a ne kao kazna.

Izvor: Sensa