Sigurno ste gledajući filmove zamišljali kako i vi imate autobus opremljen poput doma u koji ćete smesititi porodicu ili okupiti prijatelje. Sada ta želja može da postane stvarnost bez previše ulaganja - jedna kreativna i vredna ekipa iz Srbije nam je to i dokazala. Da li ste nekada razmišljali o tome da paprena cena kvadrata u gradu nije jedina opcija da se skućite?

Ekipa Whatifness koja je uvek spremna za avanturu, kreativnost i neverovatne projekte, ponovo su nas inspirisali i pokazali kako uz dobru energiju, trud i volju možemo ostvariti san, ali i započeti biznis. Odlučili su da stari autobus transformišu u pokretnu kuću, a sve što im je potrebno pronašli su na online oglasniku Sasomange.

Iako mnogima zvuči ludo i neverovatno, kada napravite prvi korak, poslušate srce, izađete iz zone komfora i već se prepustite nekom projektu, shvatite da će sve ići svojim tokom. Možda se suočite sa izazovima na tom putovanju, ali iz njih se uči i raste. Tako je inspirativna ekipa Whatifness kupila stari autobus na sasomange.rs i započela čudesnu transformaciju. Prvo su preuzeli autobus, a onda su uklonili stara sedišta, očistili unutrašnjost, "zakrpili" i sredili sve što je bilo oštećeno, zamenili prozore, napravili prostor za krevet, prefarbali bus, a čak uradili i novi pod.

Sve ovo bi bilo nemoguće bez bez rezervnih delova, građe, brodskog poda i drugog kvalitetnog materijala i dobrih majstora koje su takođe pronašli na sasomange.rs. Najslađi deo posla tek dolazi kada krene finalno sređivanje kuće na točkovima, opremanje nameštajom i svim potrebnim stvarima. Na oglasniku sasomange.rs u kategoriji Sve za kuću možete pronaći baš sve što će učiniti dom savršenim mestom za vas i vaše voljene - od nameštaja, alata, kućnih aparata do dekoracije.

Prvi deo transformacije starog autobusa u kuću na točkovima možete pogledati u video prilogu ispod, a mi jedva čekamo da vidimo finalnu transformaciju. 

Ne zaboravite - Nikada nije kasno da odsanjate i ispunite neki novi san!