"Postoje muškarci koji su trenutno zaljubljeni u vas, ali vam to nikada ne bi pokazali" - ovim rečima psiholog i terapeut za parove DraganaPenco započinje svoju novu priču na Youtube kanalu "Veze i bezveze".

Emocionalni nedostupni muškarci će vešto pokušati da sakriju da mu se dopadate, čim im se približite, on će se skloniti od vas i udaljiti, ipak kod njih možete primetiti skrivene znakove ljubavi. Pored emocionalno nedostupnih, postoje još tri tipa muškaraca koji skrivaju svoja osećanja prema vama. To su oni koji se plaše da će biti odbijeni, muškarci koji glume druga i tako pokušavaju da vam budu blizu, kao i muškarac koji smatra da vam uopšte nije privlačan, to je projektovao u svom umu.

Čak i kod ovih muškaraca koji pokušavaju vešto da sakriju naklonost, možete na osnovu sledećih 5 znakova otkriti da mu se dopadate:

1. Hvaliće sebe i svoja dostignuća - najčešće će se hvaliti stvarima koje su vama bitne (ako vi volite putovanja, na primer, hvaliće se kako je putovao)
2. Isticaće prednosti života sa njim - pričaće o stvarima koje zna, kako se trudi, o odnosu prema deci, finansijama i porodici
3. Nervozan je dok priča sa vama - na primer, grickanje zanoktica, znojenje, crvenilo, lupkanje prstima, preglasno smejanje...
4. Pokušava da vas uzme u zaštitu - govori vam da ste u pravu, želi da vam pruži pomoć, štiti vas od drugih...
5. Traži izgovore da vam bude blizu - ako se neprestano "gura" da bude pored vas, to je znak naklonosti

Ispod pogledajte detaljno objašnjenje psihologa i terapeuta za parove Dragane Penco! 

Izvor: Sensa