Spoj blizanačkih duša predstavlja nešto magično i posebno, to je vrsta privlačenja koja se oseti možda jednom u životu. Prvi znak koji će odati osobu da je vaša blizanačka duša jeste pogled tokom vašeg prvog susreta - odmah ćete se i iznenada pogledati u oči. Oči su ogledalo duše, a vaše duše se privlače - spoj vaših pogleda je igra strasti, hormona i privlačenja.

Kada prvi put pogledamo lice naše blizanačke duše, osetićemo da je nešto drugačije. Ovo iskustvo je posebno na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou. Vaše oči će se prepoznati - iako vi nećete biti svesni, srce će znati da je to vaš blizanački plamen.

U njegovim očima videćete svoj odraz, kao da se gledate u ogledalu, a on će u vašim videti isto. Kada se dogodi takav kontakt očima, prestajete da razmišljate o brigama i problemima koji vas muče, vaše misli su zaustavljene - postoji samo taj trenutak. I osećate da mnogo ljubavi teče od vaših do njegovih očiju, osećate neobjašnjivu povezanost, čak i ako ga prvi put vidite.

Veza sa blizanačkim plamenom, vašem dušom blizancem je nešto neopisivo, nešto što se ne može tako lako definisati. Samo taj osećaj i doživljaj koji ostavljaju snažan utisak, jesu nešto posebno, znaće oni koji su već tako nešto i osetili.

Osećate da je ovo čovek za kojim ste celog života žudeli, tražili ga i čekali. Imate "deja vu" osećaj da ste ovu osobu već sreli, upoznali, kao daje poznajete cleog života, azato se vaš odnos razvija spontano i prirodno. Želite odmah da kažete - "Konačno sam te našla." U njegovim očima vidite da su vaše duše isprepletene odavno nitima sudbine, trebalo je samo da se sretnete - u pravo vreme i na pravom mestu.

Izvor: Sensa