Ako postavljate pitanje: "Da li me muškarac voli ili ne?", onda ste, najverovatnije, već u toj fazi zaljubljivanja u kojoj je teško objektivno shvatiti šta se dešava u stvarnosti. I ne postoji način da razumete da li se osobi sviđate ili ne. I nije uvek moguće da žena objektivno sagleda situaciju. Zato, jedan od alata za analizu vaših odnosa dolazi u pomoć: analiza vaše prepiske.

Prepiska između muškarca i žene je indikator koji signalizira nivo vašeg odnosa u ovom trenutku. A ako postavljate pitanje: "Da li mu se zaista sviđam?", onda, najverovatnije, u vašoj vezi nije sve glatko i mirno. I ovo prvo zvono ni u kom slučaju ne treba zanemariti.

Šta znače poruke koje vam šalje? Da li se iz njih primećuje da mu se dopadate? Analizirajte vašu prepisku u sledećim tačkama:

1. Ko obično kome prvi piše?

Nije u redu da uvek čekate da vam neko prvi pošalje poruku, ali ni da vi uvek započinjete konverzaciju. Komunikacija treba da bude obostrana. Ukoliko mu vi uvek pišete, a on se nikada ne seti sam da pošalje poruku, napravite mini test. Pustite par dana da prođe i ne pišite mu prvi - ako se ne javlja, moguće da nije zainteresovan.

2. Učestalost dopisivanja

Naravno, osoba može nestati iz objektivnih razloga, ali u svakom slučaju treba da vam napiše i upozori da se ne brinete. Ovde je vredno analizirati period vaše prepiske koji je prethodio opadanju aktivnosti čoveka. Jedno je kada muškarac prestane da komunicira sa vama nakon intenzivne i duge prepiske, kada ste komunicirali sa njim nekoliko sati zaredom, a on je nestao. Ovo je dobro. Napunili ste jedni druge energijom, razmenili je i nastavili da živite i svako se bavi svojim svakodnevnim poslovima. Nemoguće je biti dežurni dvadeset četiri sata. Ali ako imate sporu i retku prepisku, to može da ukaće na nezaiteresovanost. Takođe, na nedostatak želje i pažnje ukazuje to ako odjednom prestane da piše.

3. Da li muškarac postavlja mnogo pitanja u prepisci?

Dakle, nastavljamo da analiziramo vašu prepisku. Primetite koliko pitanja vam muškarac postavlja? Što više pitanja muškarac postavlja u porukama, više mu se sviđate. A muškarac može da postavlja pitanja ne samo sa ciljem da vas bolje upozna, već i sa ciljem da dobije što više pažnje od vas. Zaljubljeni muškarac, zainteresovan za ženu, želi da dobije što više pažnje od žene u svom pravcu. I uz pomoć pitanja, održava interesovanje žene.

4. Da li muškarac odgovara na pitanja koja mu se postavljaju?

Govoreći o pitanjima, potrebno je napomenuti još jedan aspekt: ako muškarcu postavljate pitanja, a on na njih ne odgovara, ignorišući vaše interesovanje, onda je to, nažalost, loš znak. Pogledajte u svojoj prepisci pitanja koja ste postavili i analizirajte njegove odgovore. Koliko često odgovara i koliko često ih ignoriše? Ako muškarac ne odgovori na postavljena pitanja, onda definitivno nije spreman da sa vama podeli svoja unutrašnja iskustva, misli, osećanja i emocije.

5. Da li vas muškarac često poziva na sastanke?

Još jedan pokazatelj interesovanja muškarca za ženu su ponude da se sretnu, provedu vreme zajedno, da budu sami jedni sa drugima, ne samo na internetu, već i u stvarnom svetu. Što više muškarac nudi sastanke, to bolje, više je zainteresovan za vas. Ako se muškarac ne trudi da se sretne sa vama, već se izvlači samo dopisivanjem, a ne vide se nikakvi konkretni postupci od strane njega, onda je to znak da nije zainteresovan.

Ako vas muškarac ignoriše i ne odgovara na vaše poruke, i generalno nestane iz vašeg vidnog polja, ovo je takođe odgovor na vaše poruke. Ako vam ne odgovori, ne piše ili ćuti, to je i obrnuta reakcija, što treba prihvatiti dostojanstveno i sa osećajem ponosa. I nastavite da živite bez ovog njega. Ako vam muškarac ne odgovori, ne gubite vreme, već ćete se naći sa nekim ko će vas poštovati, čekati vaše poruke i pisati prvi.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Dopisivanje TikTok/camirangel19