Privlačnost je prožeta tajnama. Znamo svi da savršenstvo ne postoji i da su ideali u svim segmentima života samo tu da bismo im stremili. Nažalost, idealan izgled i figura nisu uvek nešto što će privući muškarca. Na ceni je autentičnost, baš kao što žene vole nesavršene dobre frajere, tako i muškarci vole posebne, unikatne devojke, a neke "mane" u izgledu deluju veoma privlačno suprotnom polu. Srodnim dušama je sve potaman.

Naočare

Danas je postalo moderno nositi kontaktna sočiva, a muškarci vole žene sa naočarima. Postoji nešto strogo i istovremeno privlačno u slici dame koja nosi naočare. Naravno, ne govorimo o dodacima za zaštitu od sunca, već o naočarima koje poboljšavaju vid. Šteta je što žene ne znaju za ovo i češće pokušavaju da sakriju činjenicu svog slabog vida.

Razbarušena kosa

Oni sa punom kosom celog života brinu o nemogućnosti da kontrolišu sopstvenu kosu. A muškarci jako vole kada je u njihovoj kosi neka nemara. Pogotovo ako je u pitanju prirodna boja kose (ili farba u prirodnim nijansama), a ne krpa od plavog patlidžana. Mada, sjajni eksperimenti nekih muškaraca sa kosom su takođe impresivni.

shutterstock_1449097037.jpg
Shutterstock 7 ženskih mana za kojima su muškarci ludi

Lice bez šminke

Generalno, nije jasno zašto i za koga žene nanose kilograme kozmetike na lice, s obzirom na jednu neverovatnu činjenicu. Ispostavilo se da većina muškaraca ne voli kada se žena šminka. Oni su za prirodnu lepotu sa svim njenim manifestacijama.

Pegice

Muškarci vole osobinu nekih dama - pege. Iako ovi drugi celog života pokušavaju da izbele svoja lica i da se otarase onih nesrećnih sunčevih pega, ispostavilo se da to ne moraju da rade.

Nekoliko kilograma više

Idealne parametre predstavljene u ideji 90-60-90 nisu izmislili muškarci. Oni su generalno protiv izjednačavanja ženskih figura sa određenim standardima. Štaviše, neki ljudi vole mršave devojke, sa izvajanim mišićima i zategnutim trbušnjacima. Za neke - umereno hranjene devojke, bez plave ispod očiju i dvostruke brade. Drugi, naprotiv, vole dobroćudne debele veličine 50. Nimalo im ne smeta što ovo nije idealna figura po savremenim standardima.

shutterstock_255225403.jpg
Shutterstock 7 ženskih mana za kojima su muškarci ludi

Nepočupane obrve

Počupane obrve – muškarci ih ne vole. Da, činjenica kada devojka prvo počupa kosu, a zatim na njeno mesto privuče druge, tera momke da razmišljaju o adekvatnosti svog saputnika. Muškarci vole lepe i prirodne obrve normalne debljine. Na sreću, ovaj oblik je konačno ušao u modu!

Ožiljci na telu

Devojke se obično stide ožiljaka na telu. Ali svaki muškarac može odgovoriti da takvi mali nedostaci samo dodaju polet na sliku. Štaviše, šavovi sa operacije carskog reza govore o tome kako je ova žena po cenu sopstvene lepote dala život malom čoveku.

BONUS VIDEO:

Ana Rodić - Kako održati ljubav MONDO/Stefan Stojanović

 Sensa/Z.A.