Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meditacija koja pomaže da ostvarimo željenu budućnost: prvi korak je zapisivanje najveće želje

Doktor Joe Dispenza - meditacija koja aktivira naše neograničene sposobnosti i pomaže da ostvarimo budućnost iz snova!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema dr Dispenzi, glavna metoda za ostvarivanje svojih neograničenih sposobnosti su meditacije. Ima ih nekoliko, a ova koju prenosimo iz knjige "Ostvari svoje neograničene sposobnosti" može vam pomoći da se povežete sa željenom budućnošću.

Prvi korak je razmišljanje o potencijalnom iskustvu koje želite – novo radno mesto, potpuno besplatno letovanje, nove, zdrave veze, više novca, duboka mistična iskustva... Kad odredite novo iskustvo koje želite stvoriti, dodelite mu veliko slovo i potom ga zapišite na papir. To slovo shvatite kao simbol koji predstavlja tu specifičnu mogućnost u vašem životu. Pisanje tog simbola na papir umesto da samo razmišljate o njemu važno je jer čin pisanja utvrđuje da to želite. Potom nacrtajte dve krivudave linije oko njega koje će predstavljati elektromagnetskopolje koje biste trebali stvoriti oko svog tela da biste se uskladili s tim potencijalom u kvantnom polju.

Povezane vesti

Zatim tom slovu pridružite određeno značenje da bi vaša namera postala još jasnija. Setite se specifičnih pojedinosti onoga što želite i navedite najmanje četiri. Jedino što ne smete je bilo kakvo spominjanje vremenskog okvira. Na primer, ako je vaša namera dobar posao, vaš spisak mogao bi izgledati ovako:

  • zarađivanje (upišite sumu) više nego što sada zarađujem
  • predvođenje vlastitog tima izvrsnih stručnjaka
  • putovanje svetom uz velikodušan račun za pokrivanje troškova
  • skladni međuljudski odnosi
  • davanje doprinosa svetu

Potom na isti papir zapišite emocije koje ćete osećati kada se taj zamišljeni potencijal dogodi. Mogli biste zapisati:

osećaj moći, neograničenost, sloboda, udivljenje, zaljubljenost u život, radost, dostojnost.

Šta god to bilo za vas, zapišite. A ukoliko mislite da ne znate kako ćete se osećati jer to još niste doživeli, pokušajte navesti zahvalnost – to vrlo dobro funkcioniše. Zahvalnost je moćna emocija za primenu u manifestaciji jer je, po pravilu, osećamo nakon što nešto primimo. Zato i emocionalni spisak zahvalnosti znači da se to već dogodilo. Dok ste zahvalni ili osećate da nešto cenite, u najboljem ste stanju za primanje. Kad prihvatite zahvalnost, vaše telo će, kao nesvestan um, poverovati da se u sadašnjem trenutku već nalazi u toj budućoj stvarnosti.

Različite emocije koje ste naveli zapravo su energija koja će nositi vašu nameru. Taj proces nije intelektualan, nego instinktivan. Morate zasita osetiti te emocije. Morate poučiti svoje telo kako će se u budućnosti osećati pre nego što se ta budućnost dogodi – i morate to učiniti u sadašnjem trenutku.

Započnite tako što ćete pažnju usmeriti na različite delove tela, ali i prostora oko njih. Postanite svesni beskonačnog, velikog prostora daleko iza vaših očiju u tom večnom, mračnom prostoru, prostoru u sredini vaše glave, prostoru između zadnjeg dela grla i zadnjeg dela glave, a potom iza svoje glave u prostoru.

Potom postanite svesni prostora u sredini svog grla, prostora sa onu strane svog grla i oko vrata, prostora u središtu svog grudnog koša, prostora oko svog tela, prostora iza svog pupka i na kraju prostora oko svojih kukova, u toj beskonačnoj crnoj praznini. Uzmite vreme za svaki od tih prostora i osetite ga, postanite ga svesni i ostanite prisutni sa njim.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj