Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da očistite lično ENERGETSKO POLJE: vežba koja uklanja negativnost i emotivni otpad

Izbacite iz svog energetskog polja bol, emotivni otpad i negativne stvari!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Reka koja teče je odlična metafora za vaše lično energetsko polje. Zamislite da sve ono što je uzrokovalo vaš emocionalni bol blokira protok energije u vašem polju, kao đubre koje zapuši rečni tok.

Mnoge reke pune su đubreta, na primer plastičnih flaša, stakla ili papira. U nekima su slomljene grane drveća, a ponegde i mrtve životinje. Viđala sam kolica iz samoposluge u rekama, odlomljene komade betona, čak i automobile koji su tamo završili nakon neke nesreće ili nevremena. Šta će biti u nekoj reci zavisi od toga šta se sve dogodilo otkad ona postoji, kao i od toga kuda protiče. Neke reke su toliko zagađene da jedva uopšte i teku.

Čak i u onim rekama koje nisu zagađene ima prepreka. Svaka reka u koritu ima kamenje i stene. Prepreke su sastavni deo života.

Povezane vesti

Kada počnete da izvlačite đubre iz reke, pokreće se i đubre koje je bilo nagomilano oko njega, voda postaje mutna, teška i uzburkana pre nego što se reka smiri i voda postane bistra. Proces isceljenja je sličan. To traje, a kada počnete, može da iskrsne i nešto što niste očekivali. Ipak, sve to radite kako biste kreirali čistiju i zdraviju reku, koja teče brže. Ako je to ono što želite, morate proći kroz ovo.

Započnite dubinski rad na sebi

Čak i ako mislite da ste se izborili s nekom traumom, možda ni­ste na svim nivoima, već najverovatnije samo na mentalnom. Vaša energija je možda još puna toga, iako ste logički razjasnili sve što se dogodilo. Zato se nemojte iznenaditi ako otkrijete da još vučete sa sobom emocionalnibol zbog nečega na čemu ste već radili.

Prikazaću vam alate i tehnike koji će vam pomoći da raščistite nešto od unutrašnjih povreda, blokada i za­glavljene energije. Proučite ih i odaberite jednu za početak. Ne pokušavajte u istom danu da radite s više njih. Možete ponoviti svaku tehniku koliko god puta želite. Znajte da će svaki put biti drugačije. Veoma je važno da ne žurite s tim - morate dopustiti vodama da se slegnu pre nego što nastavite dalje da kopate!

Ako osećate da ste se zaglavili, možda će vam biti potrebna pomoć. To je u redu, svima nam je ponekad potrebna pomoć. Ne možemo uvek sami da izvučemo automobil iz reke. Postoji mnogo načina da se jedan automobil izvuče iz reke - možete da uđete unutra i pomoću čekića i testere ga razbijete na manje delove koje ćete iznositi malo-pomalo, a možete i da zamolite da neko s manjom dizalicom dođe i pomogne vam da sve podignete u jed­nom potezu. Ne preporučujem nijednu od ovih metoda, jer samo vi znate šta je najbolje za vas. Možda niste spremni na to da vi­dite čitav automobil tako izvađen odjednom, već vam je lakše da podnesete vađenje manjih delova u dužem vremenskom periodu. Međutim, ukoliko ste umorni od toga što je taj veliki stari automo­bil tu, možda je za vas bolje da ga se otarasite u jednom potezu. Ne brinite, ne morate sada da donosite bilo kakve odluke. Kada se upoznate s vežbama, moći ćete da odlučite šta vam je potrebno kada za to dođe vreme.

Najbolje je da vidite koliko posla je pred vama pre nego što poč­nete, zato bacimo sada pogled na vašu reku. Procena štete

Ako ste vi reka koja teče od vašeg rođenja sve do ovog trenutka, koliko „đubreta” ometa vaš tok? Sledećih nekoliko minuta provedite vršeći tu procenu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj