1. Otkrijte moć tišine.

Tišina vas povezuje s najdubljim delovima sopstva. Ona je izvor kreativnosti, ljubavi, saosećanja, radosti i mira. Svest prevazilazi vreme, a zato što nije vremenom određena ona je neuništiva. Ona je vaša suština. Nikada se nećete povezati sa svojom dušom ukoliko se ne rešite buke koja je proizvod vaših misli. Kada naučite kako da ne čujete buku, tada ćete se povezati sa svojom suštinom. Vaša suština i suština univerzuma su jedno te isto. Neki će je nazvati Bogom, neki beskonačnošću ili duhom, harmonijom. Ali, bez obzira na ime, suština ostaje suština.

Odvajanje: vežba koja uklanja negativnu energiju i napetost

2. Nađite deo koji vam nedostaje da biste bili potpuni.

Definicija uspeha glasi: uspeh je progresivna realizacija užitka u dobrom zdravlju. Uspeh je vaša sposobnost da volite i da budete saosećajni. Uspeh je kada se povežete sa svojim izvorom kreativnosti. I svaki uspeh potiče upravo iz vaše suštine koju, po mnogim spiritualnim tradicijama, predstavlja vaša duša.

3. Neka isceljenje bude na vrhu liste vaših prioriteta.

Isceljenje je povratak u sećanje o celini. Isceljenje, zdravlje, celina i potpunost spadaju u inkluzivnost. Telo, um, duh, okruženje, odnosi i socijalne interakcije su jedna celina čiji ste i vi deo.

Kako da raščistimo energetski nered: oslobodimo svest suvišnog prtljaga moćnom vizualizacijom

4. Umesto da balansirate između mnoštva obaveza - fokusirajte se.

Sabranost stvara fokusiranost. Kada obavljate jednu stvar - uspeh je zagarantovan. Odvojite vreme za svaku obavezu pojedinačno: za meditaciju, vežabanje, druženje, posao i odmor. Ne dozvolite da se aktivnosti preklapaju. Vaš mozak treba da se usredsredi samo na jednu stvar u jednom trenutku.

Meditacija "metta": 10 minuta meditacije za rešavanje konflikata i prevazilaženje stresa

5. Kraj dana provedite sa pozitivnim mislima.

Preporučljivo je da vodite dnevnik u kome ćete izraziti zahvalnost na svemu što ste doživeli tog dana. To će prizvati još stvari na kojima ćete biti zahvalni da vam se dese.

Izvor: Lovesensa