Tarot karta za danas za 23. mart 2019. godine - Luda - ukazuje na novi početak, rođenje divnih ideja i zabavu. Ovo je karta koja slavi život, pa ćete u narednom periodu uživati u svim lepotama i avanturama, a svaki izazov za vas predstavlja nagradu. Međutim, iako povezani sa životnom energijom, ova karta nagoveštava da nismo povezani sami sa sobom. Umesto da svoje emocije hranite kupovinomm i trošenjem novca, pokušajte da se posvetite svom unutrašnjem biću i pronađete mir.

Kada se karta Luda otvori, pomalo vas upozoprava i na sebičnost. Mislite samo na sebe i svoju radost, na svoje doživljaje i nova iskustva, a spremni ste i za postavljanje zamki ukoliko se vaši planovine ispune.

Na poslu želite konstantno da budete u centru pažnje, ali vaše ideje često nisu shvaćene. Ostanite verni sebi i iskoristite opriginalnsot koju posedujete, ali ne zaboravite da vas veliki ego može odvesti samo u pogrešnom pravcu.

Na polju ljubavi očekuje vas test. Iako još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu, moguće da će se pojaviti osoba koja će u vama probuditi empatiju i nežnost. Ne trudite se da pobegnete od osećanja.

Očekuje vas novčani dobitak i napredovanje, ali pazite kako investirate novac.

Izvor: Lovesensa