Kada ste se prvi put našli u krevetu, imali ste osećaj da će to biti drugačije nego sa bilo kojom drugom osobom. Možda ste mislili da je bolje da ne govorite koliko vam je fenomenalno sa njim, da ne "ureknete" taj sjaj kako strast ne bi nestala. Ali, to je razlika između ludog seksa za jednu noć i seksualne srodne duše. Seks sa srodnom dušom ne može se "ureći" i seksualna privlačnost ne bledi.

Stvar je u povezanosti među vama. Čak i kada ste potpuno obučeni, vaša seksualna hemijase oseća. I iako je taj osećaj fantastičan, postoji i dublja veza između vas. Sve komponente srodne duše treba da budu na svom mestu da bi seks bio izuzetan.
Pogledajte ovih 11 znakova da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu i proverite koliko se u njima prepoznajete.

Nije vam do izlaska
Kada odbacujete planove za izlaske jer radije ostajete kod kuće u krevetu sa partnerom, to je siguran znak. Čak i vaš najdraži restoran, u poređenu sa tim, zvuči nezanimljivo.

Zna šta da radi, bez vaših uputstava
Kako je objašnjeno u Psychology Today, seksualna kompatibilnost nužna je za zadovoljstvo, a sa seksualnom srodnom dušom zadovoljstvo je zagarantovano. Usklađeni ste i oboje tačno znate šta da uradite da ono drugo doživi vrhunski užitak.

Daje vam komplimente
Rado vas pohvali, kako u krevetu, tako i izvan njega. To je još jedan podsetnik da malo laskanja čuda čini.

Nesebičan je
Kada ste sa tom osobom, nije vam potreban razlog da prestanete glumiti orgazam, jer je svaki stvaran. Vaša seksualna srodna duša uvek se pobrine za vaš užitak, makar to značilo da on mora da pričeka.

PageBreak

11 znakova da ste pronašli svoju erotsku srodnu dušu
Shutterstock 11_znakova_da_ste_pronasli_svoju_seksualnu_srodnu_dusu

Uzbuđuje vas njegov dodir

Kada je među vama ona posebna hemija, i dodir malog prsta na ruci šalje trnce uzbuđenja po celom telu.

Večera ne prolazi bez dodira
Ništa čudno ako ne možete da izdržite da se ne dodirujete, čak i kada je pred vama najfinije jelo. Psychology Today kaže da su vaši instinkti povezani sa dodirom i vi znate kako da ih koristite, bez ikakvih uputstava. Budimo iskreni, pravi dodir stvarno ima čudesan učinak.

Osećate se potpuno prijatno
Svaki tračak kompleksa vezanih za izgled vašeg tela ili seksualne potencijale, izleću kroz prozor onog trenutka kada se vas dvoje nađete goli u istoj prostoriji. Osećate se prijatno i udobno kada ste zajedno, bez obzira u kojoj ste pozi.

Želite da probate nove stvari
Svakoga nešto drugo uzbuđuje, a eksperimentisanje sa partnerom je zabavno kada je on vaša seksualna srodna duša.

Drugi ljudi primećuju vašu hemiju
Kada je između dvoje luda ljubavna hemija, gotovo svako u njihovoj blizini to može da oseti. Ako vaši prijatelji komentarišu nešto u tom smislu, možete biti sigurni da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu.

Ne maštate o drugim ljudima
Toliko ste srećni i zadovoljni tom osobom, da nemate seksualne fantazije ni o kome drugom.

Uvek znate da ste sigurni
Osim slatke i vrele ljubavi koju delite, znate i to da ako u bilo kom trenutku poželite da stanete, on će to odmah učiniti. Bez pitanja. Ne možete imati zdravu vezu bez poverenja i sigurnosti, a posebno kad je reč o seksualnoj vezi.

Izvor: Sensa.hr