Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 12. april 2019. godine

Tarot karta za danas - Dvojka pehara!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Tarot karta za danas za 12. april 2019. godine - Dvojka pehara - ovo je naročito povoljna karta za ljubav. Nagoveštava dobre vesti kada je u pitanju romantičan život. Dogodiće se mnoge veridbe, brakovi i nove ljubavi. Harmonija počinje da ispunjava naše odnose. Imamo više razumevanja i spremni smo da istinski zavolimo.

Bićete spontani i zaneseni. Dopusitićete da naviru emocijekoje ste dugo skrivali u delovima svoje duše. Slobodni ste. Možete da udahnete duboko i osetite kako pozitivne vibracije prolaze kroz vaše telo.

Povezane vesti

Karta Dvojka pehaa naročito je povoljna za umetnike i sve one koji se bave kreativnim poslovima. Imate osećaj za lepo, jedinstveno i od svoje mašte stvarate velika dela, planove i odluke.

Očekuje vas dobar osećaj i zdrava energije. Koliko je zdrava duša, toliko je zdravo i našem telo. Tako da žete u narednim danima biti bezbrižni.

Iako izgleda kao ostvarenje sna, ova karta poseduje i tamnu stranu. Dvojka pehara nas drži zarobljene u iluzijama. Nećemo biti sposobnio da donesemo racionalne odluke, emocije nas pomalo obmanjuju. Pokušajte da odložite važne životne poteze dok ne skinete ružičaste naočare zablude.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos3
Izvor: Foto: Shutterstock

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš život

S obzirom na to da astrološko učenje ima odgovor na svaku pojavu, logično je da može da se analizira i takva situacija. Šta bi ko uradio u datoj situaciji konačno određuje lični horoskop, ali ako analiziramo ogroman novac kao pojavu, onda postoji astrološko gledište gde je najprirodnije da se taj novac uloži kao i u kakvom bi se ambijentu on namnožio. Ogroman novac je predstavljen planetom Jupiter.

Da bismo videli šta je najbolje uraditi sa ogromnom svotom novca moramo da sagledamo kako bi se Jupiter osećao u nekim ambijentima koji su pod vladavinom određenog astrološkog znaka, uz napomenu da je Jupiter u Lavu, Devici, Vagi i Škorpiji izostavljen, jer ovi znaci nisu najpovoljniji za investiranje krupnog kapitala, a novac se u njima ne umnožava drastično.

Kliknite na sliku ispod, uradite besplatnu natalnu kartu i saznajte u kojem znaku je kod vas Jupiter!

2-natalna-karta
Izvor: Foto: Sensa

Ovan predstavlja ličnu volju, brzinu i impulsivnost. Jupiter se u tom znaku dobro oseća ali je njegova ekspanzija kratkog daha. To znači da i najveća količina novca može prebrzo da se potroši ako se drži pri ruci.

Bik predstavlja banke, ishranu. Veliki novac (Jupiter) u ambijentu Bika je siguran, ali ne donosi veliku ličnu korist. Kako je Mesec (nekretnine) u ovom znaku egzaltiran (najjače dejstvo), to ukazuje da je povoljno položiti novac u banku ali ga onda investirati u nekretninu. Zbog prisustva opasne nekretnice Algol u ovom znaku, potrebno je voditi računa da se ne pokrene njegova destruktivna energija. Dakle, ne treba počinjati ništa toliko veliko što nije moguće lako iskontrolisati, jer egzaltiranost Meseca u znaku Bika ukazuje na opasnost zbog preterivanja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj