Tarot karta za sutra za 9. maj 2019. godine - Dvojka štapova - ukazuje na važne odnose u vašem životu. Iako je neophodno da budete posvećeni sebi, volite sebe i ugađate svojoj duši, morate obratiti pažnju i na druge. 

U prethodnom periodu neki važni odnosi bili su uzburkani, a neki ljudi su nestali iz vaših života. Bez obzira da li je u pitanju ljubav, prijateljstvo ili porodica, sada morate dokazati da je vaše srce još uvek otvoreno za njih. Naučite da primate i dajete ljubav, podsetite se tog slatkog osećanja. Baš to vam nedostaje na ovom životnom putovanju.

Moguće da ćete lako gubiti fokus u mnogim stvarima, zato je važno da se bolje organizujete, napravite plan aktivnosti i steknete određene rutine koje prijaju vašoj duši i telu.

Neke situacije mogu vas poremetiti pri ostvarenju ciljeva, ali ne odustajte, to je samo prolazna oluja.

Na polju karijere sve ide po planu, ali biće puno novih zadataka i neizvesnosti, pa pokušajte da zadržite koncentraciju. Ako tražite posao, očekuje vas ponuda o kojoj ste sanjali.

Slododna srca treba da obrate pažnju na znakove ljubavi, jedna osoba iz vašeg okruženja želi da osvoji vaše srce. Ne sudite na prvi pogled ili ne procenjujte nekoga na osnovu prošlosti. Pružite šansu jer ovo može biti ljubav koju ne smete propustiti.

Vaše zdravlje je dobro. Pokušajte da duh, telo i um vratite u harmoničnu ravnotežu.

Izvor: Lovesensa