Na samom ulasku u septembar mesec osetili smo značajne promene, ali nema potrebe za strahom jer će se dogoditi nešto magično u svemiru što će nas sačuvati i doneti dobru energiju, piše Lovesensa.

9. septembar je specifičan datum, jer se na nebu otvara magičan portal 999. Septembar je 9. mesec, sada je 2019. godina i 9. je dan u mesecu. Zato se 9. 9. 2019. godine na nebu otvara portal koji donosi neverovatnu energiju kakvu smo retko mogli da vidimo do sad.

Prema numerologiji broj 9 označava pozitivnu energiju i talas dobrih ideja. On nas ispunjava pozitivnom energijom i osvežava naše potencijale. Takođe, podstiče mudrost i aktivira vas kako biste prihvatili razne sjajne mogućnosti koje se nude.

Napokon pronalazite mesto na kojem možete da pustite korenje i ustalite se. Sada znate koje su smernice na polju uspeha, odnosno koje korake treba preduzeti kako bi želje počele da se ostvaruju. Izlazite iz zone komfora i počinjete da istražujete svoje biće i svet oko sebe.

Vi birate da li ćete imati svetlu ili mračnu budućnost, a otvaranje portala 999 daje šansu da izaberete pravi put. Sada je odlično vreme da očistite svoje misli, prostor, emocije. Izbacite iz života izvore negativnosti, bilo da su to neke osobe, sećanja ili navike.

Držite glavu uspravno i potražite gde se u vašem životu krije izvor magije. Snažni ste i spremni za divne stvari. Jedinstveni ste i očekujte da će vam naredni dani doneti nešto što dugo priželjkujete.

Izvor: Lovesensa