Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGIČNI 1.2.2021. - DANAS IMATE ŠANSU DA STVORITE BUDUĆNOST KAKVU ŽELITE: Evo kako da pošaljete dobre vibracije Univerzumu

Danas je magičan dan za ispunjenje želja - niz brojeva 1-2-2-2-1 pomaže da pošaljete dobre vibracije ka Univerzumu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U numerologiji određeni nizovibrojeva se smatraju srećnim, a naročita simbolika tumači se kada je reč o jednom od najsrećnijih nizova, a to je niz u kojem se više puta javljaju broj 2 i 1.

Danas je 1. februar 2021. godine, što znači da je na energetskom nivou dominantan niz brojeva 1-2-2-2-1.

U ovom nizu porimećujemo tri dvojke i dve jedinice, a evo koje je njegovo simboličnoznačenje!

Pročitajte još:

Kako koristiti Zakon privlačenja: 5 znakova da vam Univerzum šalje upravo ono što želite

15 moćnih citata iz knjige "TAJNA": kako da aktivirate Zakon privlačenja i dozvolite Univerzumu da vam ispuni želje

Zakon privlačenja prave ljubavi: 10 načina da pronađete svoju srodnu dušu

Broj 1 označava asertivnost, novi početak i jedinstvenost. To je broj motivacije i otvorenih prilika za napredovanje - trenutak kada treba dobro da posmatramo znakove oko sebe i započnemo novi put ka uspehu. Broj 1 nas podstiče da zakoračimo iz svoje zone komfora i prepustimo se novim avanturama i prilikama koje život donosi.

Broj 2 je simbol balansa i harmonije, nade i poverenja. Njegov uticaj se ogleda u tome da nas podstakne da posmatramo sebe u pravom svetlu, osetimo i oživi o svoje talente i pronađemo istinksu životnu svrhu.

Kada se broj 1 i 2 spoje u istom nizu, poručuju nam da je trenutak da se dublje povežemo sa svojom intuicijom i fokusiramo se na poruke koje nam ona svakodnevno šalje.

Upoznajte sebe bolje, svoje dobre i loše strane, locirajte svoju stazu ka srećnomživotu i osvestite svaki potencijal koji imate u sebi.

Ovo je dan kada bolje razumemo svoje životno putovanje, pa je idealna prilika da kreirate planove za budućnost. Očistite svoju energiju i spremite se za talas dobrih i važnih odluka koje mogu predstaviti dobre korake ka budućnosti kakvu želite.

Prvobitno je važno da poradite na svojim mislima jer su one seme vaše realnosti. Pozitivnemisli i vera u sebe su dobar početak kada se upustite u traganje za srećom i uspehom, ali važno je da se ne plašite pada, jer Univerzum je tu da vam čuva leđa - u svakom trenutku, na svakom mestu.

Danas počnite sa vežbama zahvalnosti. Kada je reč o pozitivnoj energiji i Zakonu privlačenja, zaghvalnost je neophodna kako biste mogli u životu da ostvarite svoje planove. Napišite spisak stvari na kojima ste zahvalni i pošaljite dobrevibracije ka Univerzumu!

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj